Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Širenje Symfonia grupe na europska tržišta Istaknuto

Širenje Symfonia grupe na europska tržišta

Symfonia Group, lider na poljskom tržištu ERP i HCM rješenja za mala i srednja poduzeća, uz potporu tehnološkog investitora iz Silicijske doline Accel-KKR i srednjoeuropskog investitora MidEuropa, preuzeo je 100% Softeh Plusa, vodećeg rumunjskog tržište zdravstvenih tehnologija. Grupa planira daljnje akvizicije, u skladu sa svojom strategijom jačanja svoje pozicije u regiji CEE.

Symfonia Group, s timom od preko 700 zaposlenika i poslovima od cca. 45 milijuna eura, ima za cilj postati jedan od vodećih dobavljača softvera za mala i srednja poduzeća u srednjoj i istočnoj Europi. Potpuna akvizicija tvrtke Softeh Plus u Rumunjskoj prvi je korak prema ovoj ambiciji.

Symfonia Group je lider u ERP i HCM rješenjima za mala i srednja poduzeća u Poljskoj, s raznolikom i lojalnom bazom klijenata od više od 50.000 malih i srednjih poduzeća i računovodstvenih ureda. Portfelj klijenata Symfonia Grupe karakterizira fokus na visoko regulirana područja, s ključnom specijalizacijom u računovodstvu, ljudskim resursima i obračunu plaća.

Tvrtka je snažno prisutna u nekoliko industrija, uključujući automobilsku industriju, građevinarstvo, proizvodnju, maloprodaju i usluge. Ova široka prisutnost pruža poljskoj grupi jedinstveni uvid i stručnost u ovim industrijama.

Symphony Group usmjerena je na inovacije, povećavajući upotrebu strojnog učenja i umjetne inteligencije u svojim rješenjima za izvrsno korisničko iskustvo.

Visoka razina stručnosti u poslovnim i pravnim područjima te suradnja s industrijskim organizacijama postavila je Symphony Group kao 'pouzdanog savjetnika' na tržištu.

Softeh Plus je tvrtka sa snažnom pozicijom na rumunjskom tržištu koja je prošlu godinu završila s više od 7 milijuna eura prihoda i zapošljava više od 120 ljudi. Ima visokokvalitetna rješenja za građevinski sektor i vodeći je pružatelj ERP sustava za industriju zdravstvenih tehnologija u Rumunjskoj. Symfonia Grupa cijeni visoku razinu rješenja koje nudi Softeh Plus, posebno jer je industrija zdravstvenih tehnologija jedna od najbrže rastućih u Europi.

Osim toga, Rumunjska je pionir u digitalizaciji poreza u Europi - tamo je e-fakturiranje već na snazi ​​od 1. siječnja 2024. Softehovo stručno znanje u ovom području koristit će Symfonia Grupa u godinama koje dolaze, nakon što zakon EU-a bude usvojen je proširen na sve zemlje u zajednici.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next