Biz Tech web portal powered by vidi logo2

WEROCK Technologies predstavlja nosivi barkod skener Rockscan W100 Istaknuto

WEROCK Technologies  predstavlja nosivi barkod skener Rockscan W100

Njemačka tvrtka WEROCK Technologies, predstavlja Rockscan W100, nosivi skener barkodova koji omogućuje jednostavno i brzo skeniranje bez upotrebe ruku, nudi najbolju izvedbu skeniranja u svojoj klasi te je robustan i izdržljiv.

U industriji, logistici i maloprodaji potrebno je svaki dan skenirati brojne crtične kodove. Rockscan W100 je razvijen kako bi ubrzao i optimizirao ovaj proces.

Rockscan W100 nije samo moćan, već je i robustan i izdržljiv. Idealan je za teške uvjete u kojima konvencionalni skeneri ne rade ili nisu dovoljno pouzdani. Može izdržati padove s visine do 1,5 metara na beton i više od 2000 padova s ​​visine od 1,2 metra. Stoga premašuje otpornost na pad prema MIL-STD-810G standardu te je vodootporan i otporan na prašinu prema IP65 standardu.

3000 2000 max

Nosivi skener crtičnog koda opremljen je nizom inovativnih značajki koje uključuju naprednu tehnologiju skeniranja koja omogućuje brzo i jednostavno skeniranje crtičnog koda s rasponom čitanja do 14 metara, dugi vijek trajanja baterije koja omogućuje do 5000 skeniranja po punjenju, fleksibilne primjene koje mu omogućuju da se koristi kao džepni skener, prstenasti skener ili skener za stražnju stranu ruke, a tu je i povratna informacijam odnosno sustav koji pruža akustičnu, dodirnu i vizualnu povratnu informaciju kako bi se izbjegle pogreške.

1000 1000 max 1

Rockscan W100 sada je dostupan od WEROCK Technologies GmbH i njegovih prodajnih partnera. Dodatne informacije možete pronaći na https://www.werocktools.com/mobile-data-collection/barcode-scanner/rockscan-w100/

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next