Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Novi Philipsov monitor 49B2U6900CH s naprednom web kamerom Istaknuto

Novi Philipsov monitor 49B2U6900CH s naprednom web kamerom

Philips 49B2U6900CH stiže na tržište u veljači i donosi mnoštvo novih značajki koje podržavaju suradnju i olakšavaju timski rad u digitalnom radnom okruženju.

Monitor dolazi s velikim ekranom od 48,8" i DQHD rezolucijom od 5120 x 1440, pružajući široki prikaz visoke kvalitete koji bi inače zahtijevao dva odvojena monitora.

Sa značajkama poput podesive web kamere s automatskim kadriranjem, mikrofona s funkcijom poništavanje buke i Busylightom, ovaj monitor olakšava rad s članovima tima. Spajanjem svih triju navedenih značajki, Philips 49B2U6900CH može prilagoditi prikaz svoje web kamere kako bi sve članove tima uklopio unutar kadra tijekom video konferencijskih poziva, a web kameru se može pomicati naprijed-natrag za 30 stupnjeva kako bi se profesionalci svih visina udobno uklopili u vidno polje.

49B2U6900CH FP global 001

Značajka Busylight, pomaže u komunikaciji i stručnjacima koji rade u istom uredu. Smješten na vrhu web kamere, Busylight je dizajniran za komunikaciju radnih statusa. Primjerice, kada je kolega na pozivu, Busylight će automatski postati crven. Ili, u drugom scenariju, korisnici mogu pritisnuti tipku Busylight koja se nalazi u donjem lijevom rubu okvira monitora, da svijetli crveno kada su zauzeti. Važno je napomenuti da profesionalci također mogu sinkronizirati svoje Microsoft Teams statusne poruke s novom značajkom Busylight.

Jedna od novih značajki ovog monitora ističe povećanu produktivnost: Smart KVM. Jednostavnim pritiskom na tipku “Ctrl” tri puta, profesionalci se lagano mogu prebacivati između izvora; čime je poboljšan integrirani KVM switch. Osim toga, jedinstveni USB-C kabel omogućuje korisnicima jednostavno punjenje vanjskih uređaja putem napajanja.

Druge zanimljive značajke uključuju zakrivljeni okvir i DisplayHDR 400 certifikat, Low Blue Mode bez treperenja, te postolje podesivo po visini.

Philips 49B2U6900CH monitor bit će dostupan za kupnju u veljači uz preporučenu maloprodajnu cijenu od 1249 €.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next