Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Schneider Electric na prvom mjestu ljestvice integratora mikromreža Istaknuto

Schneider Electric na prvom mjestu ljestvice integratora mikromreža

Danas kada vremenski ekstremi sve više utječu na otpornost energetske mreže, a potreba za dekarbonizacijom raste, mikromreže sve više pružaju fleksibilan izvor čiste energije, kao samostalno proizvedena kroz lokalno distribuirani izvor energije (en.DER, Distributed Energy Resource), poput solarnog PV panela s baterijskom pohranom.

Kako bi osigurali neometano napajanje, a time i kontinuirano poslovanje, korisnici traže nova rješenja za prevladavanje potencijalnih rizika u opskrbi energijom, odnosno volatilnosti cijena energenata. Sve se više intenzivira porast za uslugama integratora u postavljanju i instalaciji mikromrežama, zaštitne opreme i adekvatnih tehnologija koje omogućavaju nadzor i optimizaciju procesa.

sc2

Iskustvo u razvoju visoko prilagođenih rješenja, kao i nedavno predstavljeno rješenje za srednje velika poduzeća EcoStruxure Microgrid Flex, donijeli su Schneider Electricu vodeću poziciju na ljestvici u ovogodišnjem izvještaju. Rezultatu su također doprinijeli financijsko partnerstvo i ulaganje u AlphaStruxure i GreenStruxure.

Kao pružatelji sveobuhvatnih usluga energije kao usluge (EaaS) u svim fazama, od projektiranja i izgradnje, do upravljanja i održavanja, AlphaStruxure i GreenStruxure predstavljaju inovaciju na tržištu. Na temelju bogatog iskustva u projektima mikromreže i distribuiranih izvora električne energije te uz naprednu tehnologiju za automatizaciju i prilagodbu rješenja, Schneider, zajedno s ovim partnerima, može pouzdano pružiti individualizirana rješenja.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next