Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Facebook Gaming pao na jednu trećinu prošlogodišnjeg tržišnog udjela Istaknuto

Facebook Gaming pao na jednu trećinu prošlogodišnjeg tržišnog udjela

Iako je cijela industrija streaminga igara zabilježila značajan pad u protekloj godini, Metin Facebook Gaming pretrpio je najbrutalniji udar. Oštar pad platforme u 2022. i prvim mjesecima 2023. srezao je njezin tržišni udio na samo mali dio onoga što je imao.


Prema podacima koje je predstavio CasinosEnLigne.com, Facebook Gaming sada ima samo 3% udjela u globalnoj igranosti streaminga igara ili jednu trećinu svog tržišnog udjela prošle godine.

Nakon pada u šest uzastopnih kvartala, globalna publika streaminga igara malo se oporavila u prvim mjesecima 2023., ali je ostala duboko ispod razine iz 2021. Prema podacima Stream Hatcheta, igrači i obožavatelji eSporta proveli su 7,4 milijarde sati na streaming platformama u prvom tromjesečju 2023., ili 16% manje nego u istom kvartalu prije godinu dana.

Podaci Stream Hatcheta pokazali su da je Facebook Gaming pretrpio veliki pad od 69% na godišnjoj razini u prvom kvartalu 2023., što je smanjilo njegov tržišni udio s 9% na samo 3% i gurnulo platformu na treće mjesto iza Afreeca TV-a.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next