Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Assmann širi poslovanje u Hrvatskoj Istaknuto

Assmann širi poslovanje u Hrvatskoj

Izvršni direktor grupacije Michael Zulauf i Lidija Mikuš generalni su direktori hrvatske podružnice tvrtke Assmann.

Cilj reorganizacije poslovanja je nastavak održivog razvoja podružnice Assmann elektronike, međunarodne tvrtke specijalizirane za operativna i kablovska rješenja te nabavu visoko-kvalitetne mrežne opreme, koja uspješno posluje od 1995. godine sa sjedištem u Zagrebu. Michael Zulauf vrlo je aktivan u širenju poslovanja po cijeloj regiji, a hrvatskom podružnicom upravlja iz središnjice kompanije u Lüdenscheidu te zajedno s Lidijom Mikuš radi na širenju podružnice na probranim lokacijama. Danijel Boričević, menadžer podružnice s dugogodišnjim iskustvom, sada je postao direktor prodaje te čini dio direktorskog trojca Assmann elektronike d.o.o. u Zagrebu.

"Naš cilj je otvaranje novih tržišta u državi, širenje baze korisnika te stvaranje novih poslovnih partnerstava za Assmann – ne samo u Hrvatskoj, već i u susjednim zemljama," izjavio je Michael Zulauf te dodao: "Assmann elektronika ima dugogodišnje iskustvo u razvoju poslovnih projekata. Cilj nam je što intenzivnije širiti naš diverzificirani pristup poslovanju u svim industrijama, a posebno smo usmjereni na sektor e-commercea i IT-a", dodao je Zulauf.

"Ove smo godine stavili poseban naglasak na zapošljavanje i širenje baze klijenata i ponosni smo što smo ostvarili značajan rast u tim područjima. Sigurno ćemo nastaviti s takvim modelom poslovanja do kraja ove te početkom 2023. godine“ – zaključila je Mikuš.

Široka ponuda proizvoda Assmannovog branda Digitus

Assmann elektronika d.o.o. svojim odlično opskrbljenim skladištem u Hrvatskoj koje je logistički optimalno povezano s ostalim skladištima u Europi kupcima garantira dostupnost proizvoda i dostava u dogovorenom roku. Hrvatska podružnica nudi širok spektar proizvoda Assmannovog brenda Digitus. Proizvodi se većinom odnose na mrežne tehnologije i pohranu podataka, poput mrežne infrastrukture i kabineta za servere, instalaciju kablova te aktivnu i pasivnu mrežnu tehnologiju.

Digitus brend čini i ergonomska oprema za urede i digitalna rješenja za radne jedinice i kompjutore te napredne tehnologije za prijenos signala na digitalne zaslone (digital signage). Portfelj Assmanna upotpunjuju i inovativni proizvodi iz segmenta e-mobilnosti usmjereni daljnjoj realizaciji infrastrukture punionica, koje su preduvjet za prelazak na čišće oblike energije u prometu.

O PODRUŽNICI ASSMANN ELEKTRONIKA D.O.O.

Assmann elektronika osnovana je 1995. sa sjedištem u Zagrebu. Tvrtka je danas kao dio Assmann Holding GmbH s podružnicama u 11 zemalja specijalizirana za operativna i kablovska rješenja te nabavu i distribuciju visoko kvalitetne opreme, mrežnih rješenja i perifernih infrastrukturnih proizvoda. Cijeli asortiman proizvoda brenda Digitus prodaje se po cijelom svijetu putem IT distributora, integratora sustava, prodavača elektrike, kanala za e-commerce te korporativnih preprodavača. Zbog visoko-djelotvornih i efikasnih značajki svojih mrežnih komponenata, Digitus predstavlja odgovor na Big Data potrebe (prikupljanje i obrada velikih količina podataka), potaknute potrebama ubrzane digitalizacije i razvoja u sektoru industrije 4.0., a koja se odražava na IT infrastrukturu.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next