Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Samsung u Zagrebu predstavio nove preklopne telefone Istaknuto

Samsung u Zagrebu predstavio nove preklopne telefone

Samsung je u zagrebačkom HNK održao događanje na kojem je uz glazbenu podršku DJ-a Dadooa i glazbenice Lane Škrgatić, na zabavan način hrvatskoj publici predstavio nove preklopne telefone Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4, novu Galaxy Watch5 seriju pametnih satova i Galaxy Buds2 Pro bežične slušalice.


Kada je Galaxy Z Flip4 rasklopljen, njegov Dynamic AMOLED 2X glavni zaslon ima veličinu od 6,7-inča, a kada je preklopljen krasi ga Cover Screen vanjski zaslon od svega 1,9 inča koji pruža nove, dodatne mogućnosti. Točnije, korisnici sada putem vanjskog zaslona mogu primati pozive, poruke, snimati, ali i upravljati postavkama pametnog telefona te mijenjati teme i widgete prema vlastitom stilu.

thumbnail Samsung event HNK 12 VIDIClanakVelika

Galaxy Z Flip4 sadrži prednju i dvije stražnje kamere, donoseći novo iskustvo snimanja korištenjem FlexCam značajke koja omogućava stvaranje fotografija ili videozapisa bez upotrebe ruku pod kutovima između 75° i 115°. Novitet je i pojačana baterija od 3,700 mAh, uz podršku za super brzo punjenje koja korisnicima osigurava da svoj uređaj u svega 30 minuta napune do 50%.

Galaxy Z Fold4 sadrži velik i pregledan Dynamic AMOLED 2X zaslon od 7,6-inča koji omogućava preglednije korištenje svih aplikacija uz brojne multitasking opcije. Osim što je vrlo praktičan za korištenje, u Flex načinu rada ili rasklopljen, korisnicima pruža mogućnost da putem Multi Active Window značajke i boljim pokretima povlačenja istovremeno uživaju u različitim sadržajima.

F4 VIDIClanakVelika

Galaxy Z Fold4 je ujedno i prvi uređaj koji koristi Android 12L operativni sustav, posebno napravljen za velike zaslone preklopnih uređaja. Pokreće ga moćni Snapdragon 8+ Gen 1 čipset uz brzinu osvježavanja od 120 Hz. Uz moćan sustav od pet kamera i nadograđenu širokokutnu leću od 50 MP, Galaxy Z Fold4 snima odlične fotografije i videozapise, čak i noću, zbog Nightography značajke.

Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4 pametni telefoni će u Hrvatskoj biti dostupni od 26. kolovoza po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 8.499 kn za Galaxy Z Flip4 te od 13.999 kn za Galaxy Z Fold4.

Samsung HNK 2

Galaxy Watch5 će biti u Hrvatskoj dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.999 kn za Bluetooth verziju i od 2.499 kn za LTE. Galaxy Watch5 Pro će se prodavati po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.999 kn za Bluetooth verziju i od 3.499 kn za LTE, dok će Galaxy Buds2 Pro bežične slušalice biti dostupne po cijeni od 1.699 kuna.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next