Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Comping postao Titanium partner Dell Technologiesa Istaknuto

Comping postao Titanium partner Dell Technologiesa

Iako je IT industrija nesumnjivo snažan stup hrvatske ekonomije, nažalost nije pošteđena utjecaja pandemije COVID-19. Usporavanje rasta prihoda osjetile su gotovo sve tvrtke u ovoj grani industrije pred kojima su danas potpuno novi izazovi.

Jedna od vodećih domaćih ICT tvrtki, Comping, upravo je u tim izazovnim vremenima ostvarila najviši partnerski status u Dell Technologies Partnerskom programu - Titanium.

Nakon što su protekle dvije godine temeljem uspješno postavljenog plana, tj. certificiranja i odličnih poslovnih rezultatima posjedovali Platinum status, u Compingu nisu skrivali cilj napredovanja do najvišeg mogućeg ranga. Ove godine on se i ostvario, a zadovoljstvo nije krio ni predsjednik uprave Compinga, Alojzije Jukić.

„Kontinuirano nastavljamo kako s poboljšanjem korisničke podrške, tako i prodajnih rezultata. Svi statusi zahtijevaju određene certifikate, značajne rezultate, a u pojedinim segmentima i zasebne ekspertize stručnjaka. Iznimno sam sretan što smo upravo u ovim vremenima pandemije uspjeli odoljeti izazovima i ostvariti ovaj značajan rezultat za našu tvrtku. Poslovati u takvim uvjetima nije nimalo jednostavno. Potrebno je pokazati sve vještine i sposobnosti te promptno reagirati na promjene. Protekle godine bile su obilježene intenzivnom i uspješnom suradnjom s Dell Technologies i potpuno smo uvjereni da ćemo i dalje dati sve od sebe da se ona i nastavi.“

Titanium status nastavak je uspješne suradnje Compinga i tvrtke Dell Technologies što potvrđuje i činjenica da je prošle godine Dell Technologies nagradio Comping za dosege u poslovanju u dvjema kategorijama: Net New Business Partner of The Year – Net New Business Partner of The Year in Croatia i Net New Business Partner of The Year in Adriatic Region. Comping je bio ‘’najmlađi’’ Dell Technologies Platinum partner u Adriatic regiji koji je osvojio to vrijedno priznanje za poslovna postignuća. Također, početkom 2021. godine Comping je ostvario pobjedu na natječaju AI Champion kojega su organizirali Dell Technologies i NVIDIA. Compingu ova prestižna nagrada dodijeljena je za implementirana hiperkonvergirana rješenja.

Comping je tako u kratkom vremenu uspio dostići visoku i zavidnu razinu tehničke, ali i prodajne stručnosti u cijelom portfelju tvrtke Dell Technologies što su na kraju i implementirali u svoje svakodnevno poslovanje. Trud, upornost i neprestana želja za razvojem u svakom segmentu poslovanja tako im je omogućio i najviši partnerski rang.

Usluge zaštite i pohrane podataka, servera, konvergirane/hiperkonvergirane infrastrukture samo su neke od vrijednosti u bogatom portfelju proizvoda za koje je Comping ostvario kompetencije u ovom partnerskom razredu koje će moći pružiti svojim klijentima. Više nego ikad, upravo te kompetencije potrebne su kako bi se omogućilo bolje upravljanje i kvalitetnija analiza podataka, što u konačnici vodi i do uspješnog poslovanja klijenata u Compingovom ekosustavu.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next