Biz Tech web portal powered by vidi logo2

LG lansira odlični soundbar nagrađen na CES 2021 sajmu Istaknuto

LG lansira odlični soundbar nagrađen na CES 2021 sajmu

LG Electronics najavio je dolazak soundbara LG Eclair (model QP5), svojeg najkompaktnijeg modela dosad, najprije u Sjevernoj Americi, a potom i u drugim regijama diljem svijeta. Riječ je o dobitniku nagrade za inovaciju na ovogodišnjem sajmu potrošačke elektronike CES 2021, kojeg karakteriziraju snažne performanse, podrška za Dolby Atmos, DTS: X i snažni bas niskih vibracija.

Dimenzije su mu 296 x 59,9 x 126 mm te mu je tako širina triput manja od modela SP8YA, dosad najmanjeg LG-evog soundbara s 3.1.2.-kanalnim sustavom i podrškom za Atmos.

LG Eclair odlikuje se elegantnim, ovalnim dizajnom i tkaninom u klasičnoj crnoj ili bijeloj boji.

Napredni 3.1.2-kanalni sustav LG Eclaira s bežičnim subwooferom koristi tehnologiju Meridian Audio za podešavanje te donosi iznimne detalje i prostornu osviještenost.

LG Eclair nudi napredni doživljaj gledanja zahvaljujući podršci za 4K prolaz koji omogućava uživanje u zadivljujućem 4K i HDR sadržaju, uključujući Dolby Vision, putem omiljenih servisa za streaming. Štoviše, prilagodljiva funkcija LG AI Sound Pro analizira sadržaj koji se reproducira i automatski primjenjuje najbolje postavke zvuka, ovisno o tome kakav sadržaj korisnik gleda: informativni, glazbeni ili filmski.

thumbnail LG Eclair Black White 02

Uz to što oživljava zvuk, LG Eclair nudi i praktičan dizajn s manje kablova bez narušavanja kvalitete zvuka, zahvaljujući podršci za poboljšani kanal za povrat zvuka (eARC) koja omogućava prijenos bez gubitaka 5.1-kanalnog, 7.1-kanalnog i uranjajućeg zvuka kao što su Dolby Atmos i DTS: X na kompatibilnim televizorima. Vlasnici LG-evih televizora iz 2021. također će moći uživati u autentičnom i jasnom zvuku uz značajku TV Sound Mode Share koja kombinira snagu najnovijih LG-evih α (Alpha) AI procesora i funkcije AI Sound Pro.

Osim na zvuk, LG se kod dizajniranja modela Eclair usredotočio i ne samo na ostvarenje naprednijeg iskustva gledanja, nego i na smanjenje utjecaja na okoliš što je prepoznalo udruženje SGS Société Générale de Surveillance SA iz Švicarske te mu dodijelilo certifikat o ekološkim proizvodima.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next