Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Philips 242B1V: Monitor za povećanje produktivnosti uz zaštitu privatnosti Istaknuto

Philips 242B1V: Monitor za povećanje produktivnosti uz zaštitu privatnosti

MMD najavljuje novi Philips 242B1V LCD monitor od 24 inča (23,8 "/ 60,5 cm). Dizajniran da pomogne profesionalcima u poboljšanju produktivnosti uz zaštitu osjetljivih podataka i sadržaja, ovaj novi model dolazi s Full HD rezolucijom (1920 x 1080) i SmartImage tehnologijom za najbolju vizualizaciju slika i video zapisa.

Philips 242B1V trenutno stvara privatnost uz jednostavno prebacivanje u privacy način rada, sprječavajući tako vizualno hakiranje i skrivanje ekrana od ljudi u otvorenim uredima i coworking prostorima. Ova nova značajka je posebno dizajnirana za one tvrtke i profesionalce koji se bave osjetljivim podacima koji trebaju još više osigurati njihovu povjerljivost. Philips Privacy Model integrirano je rješenje za privatnost bez problema s nespretnim zaštitnicima zaslona. Jednostavnim pritiskom na gumb zaslon se čini mračan i jedva vidljiv s obje strane, dok u središtu ima jasne vizualne prikaze. Zahvaljujući toj opciji, samo korisnik koji je izravno ispred zaslona može čitati sadržaj na zaslonu, što je prednost sigurnijeg načina rada.

Novi Philips 242B1V pruža i visokokvalitetnu sliku u Full HD rezoluciji (1920 x 1080) i donosi IPS tehnologiju za širok raspon točne reprodukcije boja i široke kutove gledanja od 178 stupnjeva.
Opremljen je Easy Read načinom rada koji jamči iskustvo čitanja na papiru i SmartErgoBase postoljem podesivim po visini, s mogućnošću okretanja i nagibanja, što omogućuje korisnicima da monitor postave na idealnu udaljenost i položaj gledanja.

242B1V 01 A2P global 001

Philips 242B1V također uključuje i LowBlue načina rada, tehnologiju koja smanjuje štetnu kratkovalnu plavu svjetlost te FlickerFree tehnologiju koja smanjuje titranje ekrana za ugodnije gledanje.
- LightSensor, PowerSensor i SmartImage tehnologije.

Dok LightSensor donosi dodatnu svjetlinu s minimalnom snagom jer dodatno smanjuje potrošnju energije, ugrađeni PowerSensor detektira prisutnost korisnika i automatski prilagođava svjetlinu monitora smanjujući ga, kada se korisnik odmakne, radi duljeg životnog vijeka monitora i smanjenja troškova energije za do 70 posto.
SmartImage je ekskluzivna korisnička Philips tehnologija koja optimizira performanse zaslona. Na temelju analize prikazanog sadržaja SmartImage prilagođava kontrast, zasićenost boja i oštrinu slika i videozapisa.

Philips 242B1V monitor bit će dostupan od sredine lipnja ove godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 3.409 kuna (bez PDV-a).

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next