Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Philips Ambilight UHD LED Smart TV 7504 serija Istaknuto

Philips Ambilight UHD LED Smart TV 7504 serija

Vrhunski vizualni i zvučni doživljaj!

Moderan dizajn, vizualno impresivna vanjština i vrhunska kvaliteta slike ključne su odlike Philipsove serije UHD LED Smart televizora 7504. Zahvaljujući 4k UHD rezoluciji i najnovijem tehnološki najnaprednijem procesoru slike P5, ova serija Philipsovih televizora donosi oštru i jasnu sliku prirodnih boja. Zahvaljujući vidljivim zvučnicima usmjerenim prema naprijed, ovaj TV omogućava odličnu kvalitetu zvuka, a tehnologija Ambilight doživljaj gledanja podiže na sasvim novu razinu

Philipsova serija 7504 UHD LED Smart televizora vizualno impresivan dizajn kombinira s naprednim tehnološkim značajkama poput 4k rezolucije koja omogućava iznimno jasnu i oštru sliku, podršku za HDR10+ format videozapisa, te podršku za Dolby Vision i Dolby Atmos formate zvuka i slike. Iznimno tanak metalni okvir i posebno dizajnirano robusno postolje s mogućnošću zakretanja osiguravaju ovoj Philipsovoj seriji televizora odgovarajući jedinstveni vizualni identitet. Philipsova serija UHD Smart televizora 7504 dostupna je u dijagonalama od 50 i 55 inča, a cijena za 50-inčni model iznosi 6499 kn, dok je cijena za nešto veći 55-inčni model 6999 kn!
754 LP RFT GENERIC RGB
Besprijekorna kvaliteta slike!
Srce svakog televizora čini procesor slike, a u ovom slučaju riječ je o četverojezgrenom Philipsovom procesoru P5 koji jamči kristalno jasan i uglađen prikaz te naročito dinamičan prikaz slike u pokretu bez neželjenog zamućenja. Zahvaljujući podršci za 4k UHD rezoluciju i HDR Philipsova serija televizora 7504 donosi posve novi doživljaj omiljenih filmova, televizijskih emisija i igara, a podržavaju i standarde HDR10+ i Dolby Vision. Zahvaljujući tehnologiji HDR10+ kontrast, boja i razina svjetline prilagođavaju se od kadra do kadra, te vam na ovaj način omogućavaju odlične HDR performanse. Standardi Dolby Vision i Dolby Atmos osiguravaju odgovarajuću reprodukciju HDR sadržaja kada je u pitanju slika i zvuk. U svakom će trenutku kontrast, svjetlina i prikaz boja odgovarati onome što je originalan tvorac videozapisa zamislio, uz jasne slike živopisnih boja i prostoran zvuk. Nadalje, tehnologije poput Micro Dimminga omogućavaju lokalno zatamnjenje slike čime se poboljšava ukupan kontrast i omogućava iznimno vjeran prikaz boja širokog raspona. 
 
Usmjereni zvučnici za poseban zvučni doživljaj!
Ovaj televizor posjeduje vidljive zvučnike usmjerene prema naprijed ukupne snage 25 W. Sustav se sastoji od dva prednja zvučnika za srednje i visoke tonove i woofera. Podržana je tehnologija Dolby Atmos, kao i AI sound, Clear Dialogue i poboljšanje basova. Zahvaljujući tome zajamčen je vrhunski zvučni doživljaj neovisno o sadržaju koji reproducirate.
Sučelje Philipsove serije televizora 7304 temelji se na Androidu u najnovijoj verziji 9.0 (Pie) i osmišljeno je tako da jednostavno i brzo pronađete željeni sadržaj. Na raspolaganju vam je 16 GB prostora za pohranu i instalaciju aplikacija, a ovi televizori dolaze s već instaliranim najpopularnijim Googleovim aplikacijama za pristup sadržajima kao što su Google Play Movies, Music, Google pretraživanje i You Tube. Navigacija kroz izbornike vrlo je jednostavna i intuitivna, a dostupna vam je i mogućnost upravljanja pomoću glasovnih naredbi odnosno korištenje Googleovog Asistenta ili Amazonove Alexe. Brzo i jednostavno sučelje omogućava lak i jednostavan pristup svim najpopularnijim aplikacijama, a zahvaljujući pristupu aplikacijama Google Play Store i Philips App Gallery možete se odmaknuti od tradicionalnog televizijskog sadržaja i uživati u velikom izboru filmova, glazbe, aplikacija i igara dostupnih na internetu. Ono što je najvažnije kod ovog sučelja je što u samo nekoliko klikova možete doći do omiljenih aplikacija koje možete razmjestiti tako da su vam zadnje korištene aplikacije odmah na početku. Priloženi daljinski upravljač jednostavan je za uporabu i savršeno se uklapa u jednostavnost korištenja televizora.
 
Ambilight s tri strane!
Zahvaljujući najnovijoj generaciji jedinstvene Philipsove tehnologije Ambilight s tri strane, ovi će televizori stvoriti nezaboravan ugođaj u prostoriji prilikom gledanja filmova, igranja igara ili slušanja glazbe. Inteligentne LED diode oko rubova televizora boje s ekrana projiciraju na zidove i prostoriju u realnom vremenu, stvarajući tako poseban doživljaj multimedijalne projekcije u vašem domu.
704 BS LFT STAND RGB
Zahvaljujući tehnologiji Ambilight, dobit ćete savršeno usklađeno ambijentalno osvjetljenje u prostoriji, ekran će se doimati daleko veći nego što je u stvarnosti, a slušanje glazbe će se pretvoriti u pravi svjetlosni doživljaj. Intenzitet Ambilight osvjetljenja možete podesiti prema vlastitim željama ili ga čak posve isključiti. Također, Ambilight radi i kada je televizor u stanju pripravnosti. Dovoljno je pritisnuti Ambilight na daljinskom upravljaču. U svakom slučaju, najnovija generacija tehnologije Ambilight omogućava vam da svoj televizor doživite na posve novi način i smješta ga u centar vašeg digitalnog doma.
 
na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next