Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Novi broj: Veliki bijeli PC i bluetooth zvučnici Istaknuto

Novi broj: Veliki bijeli PC i bluetooth zvučnici

Složili smo odličnu PC konfiguraciju u potpuno bijeloj boji, usporedili moderne prijenosne bluetooth zvučnike i istražili što novo donosi VAR tehnologija za EURO 2024

U novom broju časopisa VIDI za lipanj pronaći ćete obilje zanimljivih tema i reportaža, među kojima su slaganje moćne gaming PC konfiguracije koja se u cijelosti sastoji od komponenti u bijeloj boji, što znači da vaše računalo može dobiti jednu novu dimenziju elegancije.

0.jpg

Tu je i usporedni test prijenosnih bluetooth zvučnika, pregled tehnologija u laptopima do 1000 eura i onih malo skupljih do 1300 eura, kako biste saznali hoće li vam biti dovoljan prijenosnik unutar psihološke cjenovne granice ili se više isplati uložiti još koji euro, a donosimo i nekoliko reportaža s vrlo zanimljivih tehnoloških događanja i konferencija, među kojima izdvajamo predstavljanje našeg VIDI X mikroračunala na Innovation Summitu u SAD-u.

Iz sadržaja novog broja izdvajamo:

Usporedni test: Prijenosni bluetooth zvučnici

1.jpg

Dani su dugi, a roštiljanje i zabave na otvorenom su sve češće. Za to vam trebaju i kvalitetni decibeli za pravu ljetnu atmosferu. Saznajte što donose moderni prijenosni zvučnici.

Hardver tema: Slaganje bijele PC konfiguracije

2.jpg

Nosi nam se bijela boja! VIDILAB je svoju tradicionalnu PC konfiguraciju za odlikaše odlučio obući u potpunosti u bijelu boju. Korak po korak, saznajte kako složiti moćno i atraktivno računalo.

Reportaža: DORS/CLUC 2024

dors_cluc_2024_reportaza.jpg

Zaljubljenici u otvoreni kod ponovno su se okupili na najvećoj domaćoj konferenciji o otvorenim računarskim sustavima koja je kroz godine izrasla u respektabilan međunarodni događaj koji privlači goste iz regije i Europe.

Tema: VAR tehnologija za EURO 2024

var-tehnologija-vidi339-itbizcrunch.jpg

Službene lopte sa senzorima pokreta koji šalju podatke u stvarnom vremenu, SAOT tehnologija za VAR i još više kamera na stadionu. Saznajte kako će suci donositi brže i preciznije odluke na terenu.

Fokus: Job Fair

jobfair-2024-za-web-itbizcrunch-vidi339.jpg

17. izdanje sajma poslova za studente IT i tehnoloških usmjerenja nam je, kao i svake godine, dalo uvid u nove tehnologije kojima se tvrtke bave, što nude studentima i općenito kako scena diše

Hardver tema: Mainstream gaming laptopi do 1000 i 1300 eura

laptopi-do-1300-eura-pregld-tehnologije-gaming-laptop-vidi339-itbizcrunch.jpg

Odlučili smo istražiti što vam donose gaming laptopi po magičnoj cijeni od 1.000 eura, te kakva poboljšanja donose nešto skuplji modeli s konačnom cijenom do 1.300 eura.

PC Play recenzija: Hi-Fi Rush

hifi-rush-pcplay-vidi-339-itbizcrunch.jpg

Glazba nas pokreće. Toga je svjestan i japanski producent igre Shinji Mikami koji je zato i smislio ovu akcijsku avanturu s atraktivnim dizajnom i zaraznim soundtrackom. Preuzmite kontrolu nad Chaijem, koji želi postati rock zvijezda i zaigrajte Hi-Fi Rush u ritmu muzike za ples.

Hardver recenzija: Motorola Edge 50 Pro

motrorola-edge-50-pro-vidi339-itbizcrunch.jpg

Odličan set kamera, najnovija generacija Snapdragon čipseta, kvalitetan zaslon i atraktivni materijali. Što tu može biti krivo?

Reportaža: Future Tense 2024

future-tense-2024-najava-vidi339-itbizcrunch.jpg

Tehnologija i pogled u budućnost idu ruku pod ruku. Stoga se i mi svakog svibnja rado odazovemo na Future Tense konferenciju i iz prve ruke poslušamo predviđanja novih društvenih i tehnoloških trendova.

Pored toga, u broju ćete pronaći zanimljivu programersku temu o Huawei developmentu, najnovije vijesti iz svijeta, Hrvatske i znanosti, recenziju hrvatske igre Flake: The Story of Snowblind, a tu si brojni testovi najboljeg hardvera koji nam je stigao prošli mjesec u Vidilab.

Kao i uvijek, broj zaključujemo tradicionalnim VIDI doktorom i Makovom kolumnom o istraživanju svemira.

VIDImo se!

na vrh članka