Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Novi broj: AI alati i televizori za UEFA EURO 2024 Istaknuto

Novi broj: AI alati i televizori za UEFA EURO 2024

Odabrali smo 27 AI alata koje biste trebali imati i usporedili 55-inčne televizore za europsko nogometno prvenstvo.

U novom broju časopisa VIDI br. 338 za svibanj 2024. pronaći ćete temu u kojoj opisujemo 27 esencijalnih AI alata u 17 kategorija koje biste trebali imati.

naslovnica_vidi_338_za_vidilab_najavu_broja.jpg

Pored ćete pronaći i usporedni test televizora velikih dijagonala od 55 inča za europsko nogometno prvenstvo koji će vam omogućiti imerzivno uživanje u nogometnim majstorijama igrača hrvatske reprezentacije i drugih momčadi, a tu su i brojni druge zanimljive teme i testovi.

Iz sadržaja novog broja izdvajamo: 

Tema broja: 27 AI alata koje morate imati

 ai_alati_njih_27_najava_broja_vidi338_za_vidilab.jpg

Donosimo vam esencijalne alate potpomognute AI-em. Bez obzira jeste li početnik ili iskusni profesionalac koji želi ubrzati radne procese, ovo su AI osnove.

Hardver tema: Usporedni test 55“ televizora

 usporendi-test-televizora-vidi-338-najava-broja-za-vidlab.jpg

Uoči još jednog nogometnog praznika - Europskog prvenstva u nogometu koje se ove godine igra u Njemačkoj - istražili smo koje tehnologije i po kojim cijenama možete pronaći na domaćem tržištu.

Tema: Document and Print Management

 

Kvalitetni poslovni pisači su i dalje važan kotačić u tvrtkama. U našem tradicionalnom prilogu saznajte sve novitete iz svijeta upravljanja dokumentima.

ZAP: Alat za pen testing

 zap-open-source-alat-za-pentesting-vidi-338-najava-broja-za-vidilab.jpg

Zed Attack Proxy (ZAP) je besplatan i open source alat za sigurnosno testiranje aplikacija. Koristi se u sigurnosnom testiranju kao penetration testing alat. Korak po korak, saznajte kako provoditi pentesting sa ZAP-om.

Recenzija: Lenovo LOQ 15IAX9I

 lenovo-gaming-laptop-vidi338-najava-broja-za-vidilab.jpg

Lenovo u našim krajevima ima impresivnu ponudu laptopa, a nova LOQ serija čiji je fokus gaming po pristupačnoj cijeni pokazuje zašto su tako popularni.

Fokus: Motorola predstavila Edge 50

motorola-edge-50-serija-predstavljena-u-Beogradu-najava-broja-vidi338-za-vidilab.jpg

Motorola je predstavila novu generaciju svoje flagship serije mobitela. Saznajte što donose moto AI i drugi noviteti Edge 50 serije.

PC Play recenzija: Stellar Blade

pcplay-najava-broja-za-vidilab-vidi-338-naslovnica.jpg

Zemlju su okupirale zle sile Naytibe, a naša vrsta protjerana je na kolonije u orbiti svemira. EVE je pripadnica elitnog odreda padobranaca koja je posljednja nada za osvajanje Zemlje i poraz zle Naytibe.

Recenzija: Logitech i Epson sustav za konferencije

 epson-i-logitech-sustav-za-konferencije-najava-broja-vidi338-vidilab.jpg

Epson EB-810E projektor i kombinacija Logitech Rally Bar i Logitech Sight kamere i soundbara idealno su rješenje za sastanke na daljinu.

Konferencija: SRCE DEI 2024

 srce-dei-konferencija-2024-najava-broja-za-vidilab-vidi-338.jpg

Ponovno smo se uputili u srce visokog obrazovanja u Hrvatskoj i saznali što je to nacionalni informacijski sustav evidencija u visokom obrazovanju.

Osim ovih izdvojenih tema, novi VIDI će vam između ostaloga omogućiti da pročitate najnovije vijesti iz svijeta, Hrvatske i znanosti, recenzije hardvera koji nam je stigao u VIDILAB, a tu su i nezaobilazni savjeti našeg VIDI doktora, kao i svemirska kolumna našeg space geeka Maka.

VIDImo se! 

na vrh članka