Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Hospital Days 2015: U Zagreb stižu vodeći stručnjaci iz cijele regije

Hospital Days 2015: U Zagreb stižu vodeći stručnjaci iz cijele regije

Četvrto izdanje konferencije Hospital Days donosi više od 70 predavanja, a uz hrvatske predavače iz sfere zdravstva i IT-ja, na konferenciji će gostovati i do sad najveći broj predavača iz regije i inozemstva, što konferenciju čini najvećim regionalnim događajem na temu upravljanja bolnicama. Očekuje se da će 1. i 2. listopada u Hypo kongresnom centru okupiti više od 700 sudionika. 

U konferencijskom programu će sudjelovati preko 70 predavača, među kojima su upravitelji bolnica, predstavnici državnih institucija iz Hrvatske i regije, regionalni i međunarodni IT stručnjaci te predstavnici farmaceutskih i osiguravateljskih tvrtki. Konferencija će se baviti s 14 tema, a predavanja će se paralelno odvijati u tri dvorane kongresnog centra. Na okruglim stolovima razgovarat će se o „vrućim“ zdravstvenim temama, kao što su financijska održivost bolnica, potencijalni egzodus liječnika i mogućnosti dodatnih prihoda hrvatskih bolnica.

Obzirom na izuzetnu relevantnost konferencije te činjenicu da u programu u svojstvu predavača ili panelista sudjeluju brojni liječnici i medicinski stručnjaci, konferencija je i ove godine ušla u sustav bodovanja HLK za provjeru stručnosti liječnika prema oblicima trajne medicinske izobrazbe. Za aktivno sudjelovanje dodjeljuje se 10, a za pasivno 8 bodova.

Više informacija o programu, prijavama i predavačima može se pronaći na službenoj web stranici www.hospital.in2.hr

na vrh članka