Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Google olakšava označavanje privremeno zatvorenih tvrtki i dućana Istaknuto

Google olakšava označavanje privremeno zatvorenih tvrtki i dućana

U ovo vrijeme dok su mnoge trgovine zatvorene, osim onih koje imaju posebnu dozvolu za rad poput dućana s prehranom, benzinskih crpki i kioska, mnoge tvrtke nisu previše oduševljene što se u Googleovim pretragama i kartama još uvijek nalaze podaci da su im dućani otvoreni i da rade po redovnom radnom vremenu.

Kako bi tvrtkama olakšao da njihovi dućani i poslovni prostori budu označeni kao privremeno zatvoreni, Google je objavio upute koje će im to značajno olakšati putem ove poveznice.

To će ujedno omogućiti kupcima da pronađu otvorene dućane i saznaju njihovo radno vrijeme bez da nepotrebno lutaju ulicama u potrazi za svježim kruhom

Korisnici registrirani na Google My Business mogu otići u meni i pronaći "Close this business on Google", gdje se nalaze tri opcije: "Mark as temporarily closed" (označi kao privremeno zatvoreno), "Mark as permanently closed" (označi kao stalno zatvoreno) i "Remove Listing" (ukloni iz prikazivanja)." Za promjenu obavijesti o ranim vremenima tvrtke mogu saznati upute na ovoj poveznici.

Google apelira na tvrtke da unesu ove promjene kako njihovi klijenti i partneri ne bi bez potrebe napuštali svoje domove.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next