Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Revolut Pay vam olakšava plaćanje u A1 webshopu Istaknuto

Revolut Pay vam olakšava plaćanje u A1 webshopu

A1 Hrvatska uz pomoć integracije sustava Revolut Pay korisnicima donosi novu opciju plaćanja. Revolut plaćanje će biti implementirano u A1 webshop i omogućit će privatnim korisnicima obavljanje transakcija u jednom kliku.

Ova vrsta plaćanja inovacija je u svijetu financijskih transakcija, a A1 Hrvatska prvi je veliki Revolut Pay partner u Hrvatskoj i prva telekom kompanija koja je integrirala ovaj sustav plaćanja globalno.

Ako korisnici kupuju u A1 webshopu putem mobilnih uređaja, odmah se prebacuju na Revolut aplikaciju. Ako pak koriste računala ili tablet, preskaču se svi nepotrebni koraci i generira se QR kod unutar samog webshopa. Skeniranjem koda u Revolut mobilnoj aplikaciji realizira se transakcija, odnosno plaćanje.

Revolut Pay prilikom transakcije osigurava dodatnu razinu sigurnosti, poput enkripcije i dvofaktorske provjere autentičnosti, što pomaže u smanjenju rizika od prijevare ili neovlaštenog korištenja.

Ivana Marković glavna direktorica za segment privatnih korisnika A1 Hrvatska

„Uvođenjem Revolut Pay-a još smo se jednom potvrdili kao predvodnik u inovacijama na domaćem tržištu. Uz novu, sigurnu, brzu i pouzdanu metodu plaćanja s ciljem unaprjeđenja procesa kupovine dodatno podižemo i zadovoljstvo korisnika. Osim toga, novitetom iz svijeta digitalnih sustava plaćanja, ujedno donosimo još višu razinu sigurnosti“, izjavila je Ivana Marković, glavna direktorica za segment privatnih korisnika A1 Hrvatske.

Andrius Bičeika Revolut Bank Deputy CEO EEA

„U Revolutu uvijek nastojimo prihvaćanje plaćanja učiniti bržim, praktičnijim i jeftinijim za trgovce svih veličina, gdje god se nalazili. Povrh toga, nastojimo plaćanja učiniti jednostavnijim i sigurnijim za kupce. Ovo partnerstvo mijenja način na koji korisnici u Hrvatskoj obavljaju online plaćanja, a također će transformirati i način na koji korisnici obavljaju online plaćanja s telekomunikacijskim kompanijama diljem svijeta”, izjavio je Andrius Bičeika, zamjenik glavnog direktora i partner u Revolut banci.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next