Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Slijedi veliki pad vrijednosti digitalne imovine, upozorava Gary Vaynerchuck Istaknuto

Gary Vaynerchuck Gary Vaynerchuck

U idućih dvije do tri godine 97 do 98 posto sadašnjih projekata vezanih uz digitalnu imovinu moglo bi izgubiti svoju vrijednost.

Nakon što je uslijed sloma tržišta vrijednost digitalne kriptovalute bitcoin nedavno dosegnula najnižu vrijednost od prosinca 2020. godine, a dionice mjenjačnice Coinbase pale za 74 posto u tjedan dana, pojavile su se dvojbe oko toga koliko je tržište digitalne imovine dugovječno.

Serijski poduzetnik Gary Vaynerchuck ocijenio je tijekom konfrenecije VeeCon, kako taj sektor trenutno obilježavaju razmišljanje na kratki rok i pohlepa.

"Puno je ljudi koji ne troše vrijeme na obrazovanje. Takvo će ponašanje dovesti do situacije u kojoj će 97 do 98 posto sadašnjih projekata vezanih uz digitalnu imovinu izgubiti na vrijednosti tijekom narednih 24 do 36 mjeseci, zbog toga što neće biti uspostavljena ravnoteža između ponude i potražnje", upozorio je.

Vaynerchuck je inače poznat i po tome što je bio među prvim investitorima u vište tehnoloških tvrtki, među kojima su Facebook i Coinbase.

Poznati i slavni moraju educirati javnost

VeeCon je četverodnevna konferencija koja je okupila poslovne ljude, poduzetnike i zagovornike Weba3 iz Sjedinjenih Država, Australije, Indije, Francuske, Rumunjske i Švedske kako bi razgovarali o stanju tržišta i budućnosti digitalne imovine.

To je prva konferencija te vrste koja koristi NFT-ove kao ulaznice. Vlasnici tokena mogu pristupiti ulaznicama putem digitalnih novčanika na svojim pametnim telefonima.

Među govornicima su brojne poznate i slavne osobe kao što su reper Snoop Dogg, redatelj Spike Lee, pisac i zagovornik alternativne medicine Deepak Chopra, glumice Eva Longoria i Mila Kunis...

Vaynerchuck je također kako su poznate i slavne osobe koje promoviraju kriptovalute i digitalnu imovinu poput NFT-ova odgovorne za obrazovanje publike kojoj se obraćaju i koja ih prati. Također, smatra kako svi koji ulaze u ovaj segment financija trebaju dobro promisliti vrijedi li zbog kratkoročnog novčanog dobitka riskirati dugoročan gubitak reputacije, piše CNBC.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next