Biz Tech web portal powered by vidi logo2

TP Vision će nove proizvode predstaviti online umjesto na sajmu IFA 2020 Istaknuto

TP Vision će nove proizvode predstaviti online umjesto na sajmu IFA 2020

Najveći europski sajam potrošačke elektronike koji bi se trebao održati od 3. do 5. rujna ove godine u Berlinu zasad još nije otkazan, ali su već počela otkazivanja nekih velikih kompanija i brandova, koji zbog neizvjesne epidemiološke situacije nastavljaju s alternativnim online predstavljanjima novih proizvoda.

Među njima je i TP Vision, kompanija koja je vlasnik Philips branda. U svojem priopćenju TP Vision navodi da potencijalni rizici za posjetitelje, zaposlenike i partnere, zbog neizvjesne pandemijske situacije, ne dopuštaju ove godine Philips TV & Sound timu fizičku prisutnost na sajmu već kreću u kreiranje alternativnih planova.

"TP Vision će za 2020. godinu zamijeniti svoje uobičajeno prisustvo na berlinskom IFA sajmu, uzbudljivim i informativnim nizom online događanja za medije i partnere, koji će trajati od 1. do 10. rujna 2020. Iako je stil online događanja jedinstven, on će slijediti i neke uobičajene formate Philips TV & Sound koji su inače prisutni na sajmu IFA.

Uobičajeno, „otvorenje“ događaja će biti 1. rujna 2020 u 12.00 sati (CET) počevši s međunarodnom konferencijom za novinare, čiji će domaćin biti predsjednik Uprave Philips TV & Sound Europe u TP Vision-u, Kostas Vouzas. Na konferenciji će predstaviti nove
tehnologije i nove proizvode te detalje budućih planova tvrtke.

TP Vision će potom pripremiti brojne online seminare - za medije sa pozivnicom - koji će se održavati u radno vrijeme tijekom ostatka dana. Seminari će se fokusirati na najnoviju TV tehnologiju, na predstavljanje vrhunskog Philips zvuka i na detalje o najnovijim TV zvučnim
sustavima Bowers & Wilkins.

Komentirajući novi online koncept događaja, predsjednik Uprave Philips TV & Sound Europe u TP Vision-u, Kostas Vouzas je rekao: "Iako duboko žalimo što nismo mogli prisustvovati sajmu IFA 2020, izuzetno sam ponosan na rad tima Philips TV & Sound koji stvara ovaj snažan i dojmljiv online događaj. Uzbuđeni smo što ćemo predstaviti medijima i partnerima naše nove priče i proizvode na drugačiji način i u stilu za koji vjerujem da će biti i informativan i zabavan za sve.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next