Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Viktor Olujić novi član Uprave Asseco SEE Hrvatska Istaknuto

Viktor Olujić novi član Uprave Asseco SEE Hrvatska

Nadzorni odbor kompanije Asseco SEE Hrvatska, proizvođača mobilnih, sigurnosnih i komunikacijskih softverskih rješenja za financijske digitalne usluge u Hrvatskoj i regiji, imenovao je Viktora Olujića novim članom Uprave Asseco SEE Hrvatska.

Viktor Olujić je u 20 godina karijere radio na brojnim pozicijama unutar tvrtke. Posljednjih je sedam godina upravljao Odjelom za razvoj proizvoda i rješenja iz područja kartičnog poslovanja i sigurnosti plaćanja koje koristi većina banaka u Hrvatskoj i regiji. Zaslužan je za razvoj dijela najuspješnijih internacionalnih proizvoda unutar Asseco SEE Grupe. U suradnji s kompanijom MasterCard radio je na specifikaciji CAP (Chip Authentication Product) i vodio tim koji je među prva četiri u svijetu implementirao ovo najnaprednije rješenje sigurnosne autentikacije u vlastiti proizvod. Vodio je razvoj sigurnosnog rješenja SxS, koje je danas najprodavaniji internacionalni produkt unutar Asseco SEE Grupe i koji koristi više od 100 banaka i bankarskih grupacija diljem svijeta za zaštitu sigurnosti svojih korisnika prilikom online plaćanja. Upravljao je dizajnom PKI rješenja VASuite te vodio razvojni tim koji je to rješenje integrirao u gotovo sve banke u Hrvatskoj. Sa svojim timom prošle je godine razvio inovativno HCE rješenje za beskontaktno plaćanje putem mobilnog uređaja čija je implementacija u tijeku u više banaka u regiji.

„Viktor je menadžer koji se razvijao predanim radom te je ostvario odlične rezultate unutar kompanije. Stoga mi je izuzetno drago što nam se pridružio u Upravi gdje će biti zadužen za razvoj inovativnih softverskih rješenja i usluga koje unaprjeđuju poslovanje financijskih institucija diljem regije čineći financijske usluge jednostavnijima, pouzdanijima i dostupnijima.“, istaknuo je Igor Gržalja, predsjednik Uprave Asseco SEE Hrvatska.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next