Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Schneider Electric proglašen liderom u upravljanju infrastrukturom podatkovnih centara

Schneider Electric Schneider Electric

Tvrtka Schneider Electric, tručnjak za upravljanje energijom i automatizaciju, proglašena je liderom u analitičkom izvještaju IDC MarketScape: Worldwide Data Center Infrastructure Management 2015 Vendor Analysis. Schneider Electric je to priznanje dobio za svoje softversko rješenje StruxureWare™ for Data Centers. Izvještaj, koji ilustrira pojedinosti o stanju i opsegu rastućeg tržišta softvera za upravljanje infrastrukturom sve učinkovitijih i za poslovanje sve važnijih podatkovnih centara, smješta Schneider Electric u kategoriju lidera. IDC MarketScape postupak ocjenjivanja temelji se na analizi tvrtki i proizvoda, razgovorima, javno dostupnim informacijama i mišljenjima korisnika. Svakog proizvođača tehnologije procjenjuje se putem trideset elemenata kroz koje se utvrđuju njegove proizvodne sposobnosti i tržišna strategija.

Schneider Electric smatra da će ovo priznanje dodatno osnažiti njegov položaj kao tvrtke koja svoje korisnike opskrbljuje inteligentnim i pouzdanim softverom, uslugama i rješenjima, osmišljenima tako da im pomažu u suočavanju sa sve većim brojem poslovnih izazova.

"Eksponencijalni rast količine podataka u Internetu stvari i sve opsežnija digitalizacija svijeta, postavlja pred podatkovne centre, koji su postali krvotok suvremenog poslovanja, sve veće, do sada neviđene zahtjeve. Zahtjevno upravljanje infrastrukturom podatkovnih centara u stvarnom vremenu pruža korisnicima uvide koji su im potrebni kako bi ostali agilni i mogli donositi najbolje odluke, utemeljene na aktualnim podacima", izjavio je Soeren Brogaard Jensen, potpredsjednik tvrtke Schneider Electric, globalno zadužen za softver koji upravlja uslugama podatkovnog centra. 

"Kao globalni dobavljač rješenja za upravljanje energijom i rješenja za podatkovne centre, tvrtka Schneider Electric ima izgrađenu bogatu bazu referentnih rješenja StruxureWare for Data Centers. Prisutnost Schneider Electrica u gotovo svim dijelovima svijeta i vodeći položaj u području dizajna, gradnje i upravljanja podatkovnim centrima učinilo je module StruxureWare logičkim rješenjem za proširenje funkcija upravljanja postrojenjima, energijom i IT menadžmentom," stoji u izvještaju IDC MarketScape.

Cjeloviti izvještaj IDC MarketScape dostupan je ovdje.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next