Biz Tech web portal powered by vidi logo2

ICT Gold Award 2015. u Zagrebu otvaraju Boris Nemšić i Mate Rimac Istaknuto

ICT Gold Award 2015., izvor: VIDI medijska grupa ICT Gold Award 2015., izvor: VIDI medijska grupa

Kako ostati korak ispred konkurencije i doista ispuniti dogmu konkurentnosti? Koji alati su potrebni da u prašini iza sebe ostavite suparnike na tržištu? IT inovacije odavno su nezaobilazna postaja tog pravca, a konkretne primjere kako implementacija vrhunskih IT rješenja mijenja poslovanje na bolje donosi vam ICT GOLD AWARD. Događaj organizira poslovni IT portal ITBizCrunch.com, koji je dio VIDI medijske grupe. 

ICT GOLD AWARD – TOP ICT implementacija u SE Europi će u dva dana, 27. i 28. listopada, ugostiti vrhunske IT menadžere iz Hrvatske i regije, te tvrtke s najuspješnije primijenjenim projektima u poslovnoj praksi ICT zajednice. Vrhunski stručnjaci na jednom će mjestu prikazati kako tehnološke inovacije doprinose uspješnom poslovanju.

Sudionike će u program konferencije u zagrebačkom hotelu Regent Esplanade uvesti inspirativni i uspješni keynote govornici Boris Nemšić i Mate Rimac. Jedan od vodećih regionalnih stručnjaka u telekomunikacijama i bivši direktor austrijskog Mobilkoma Boris Nemšić danas je izvršni član odbora Delta Partners grupacije u Dubaiju, dok je Mate Rimac široj Hrvatskoj javnosti poznat kao vrhunski inovator i poduzetnik čije su inovacije unutar tvrtke Rimac automobili proslavljene i cijenjene diljem svijeta.

Stručan program konferencije će obogatiti prezentacija dvogodišnjeg istraživanja pozicija CIO menadžera, koje je izradila profesorica Marijana Pejić-Bach s Ekonomskog fakulteta Zagreb u suradnji s Kristijanom Zimmerom, konzultantom u HrOpenu – Hrvatskoj udruzi za otvorene sustave i Internet. Veliko istraživanje će se ovim putem po prvi puta predstaviti Hrvatskoj poslovnoj javnosti, nakon čega sudionike čeka okrugli stol u kojem će uz keynote govornike sudjelovati poznati poduzetnik i inovator Nenad Bakić te generalni direktor Nove TV Dražen Mavrić.

Kruna konferencije će nastupiti na samom kraju, kada će portal ITBizCrunch svečano dodijeliti nagrade četirima uspješnim implementacijama u područjima „Customer relationship management (CRM)“, „Knowledge management“, „Billing system“ te „IT infrastructure“.

Konferenciji i svečanoj dodjeli nagrada će prethoditi C-Tech Summit, koji će biti prvo okupljanje hrvatskih C-tech menadžera u ovom dijelu Europe. Summit je namijenjen CIO, CTO, CDO, CISO i BIO, te ostalim relevantnim menadžerima koji će sudjelovati u radionicama i izmijeniti iskustva iz prakse s ostalim sudionicima.

Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže prvoj konferenciji ovakvog tipa u ovom dijelu Europe te se inspiriraju novim idejama i vrijednim informacijama koje mogu primijeniti i u svojem poslovanju, koje će im prezentirati vrhunski stručnjaci.

Sve detaljne informacije, raspored konferencije te kako se prijaviti možete pronaći na ovom linku.

na vrh članka