Biz Tech web portal powered by vidi logo2

VIDI 309: Tech proizvodi koje morate imati Istaknuto

VIDI 309: Tech proizvodi koje morate imati

U novom broju časopisa Vidi br. 309 za prosinac 2021. donosimo veliki Palac gore za kupnju - Božićni specijal, u kojem vam predstavljamo hrpe tech "poklona" s kojima ćete oduševiti svakoga, pa tako i sebe.

Ako se ni do kraja ove godine niste uspjeli odlučiti za novi veliki 4K televizor, u odabiru će vam pomoći naš pregled najboljih MINI-LED, OLED, QLED i LED modela, a gamerima donosimo recenziju najbolje igre rađene po Marvelovim junacima te pregled Top 9 igara godine.

VIDI 309 0

 

Iz sadržaja novog broja izdvajamo:

Božićni specijal: Palac gore za kupnju

VIDI 309 1
Pročešljali smo tržište i kroz deset kategorija donosimo preporuke za blagdansku kupnju hardvera.

Test: Veliki 4K televizori

VIDI 309 2
Prije Europskog nogometnog prvenstva napravili smo usporedni test televizora. Sada smo napravili nastavak s testom modela koji su u međuvremenu stigli na tržište. U pravo vrijeme prije blagdanskih popusta.

Recenzija: Lenovo Legion 7 16ACHg6

VIDI 309 5
Naš ovomjesečni Hot Stuff je nabrijani gaming prijenosnik iz Lenova koji će kvalitetom izrade, odličnim ekranom i snažnim hardverom bez problema postati glavni stroj za mobilno igranje i kao dostojna zamjena za gaming desktop.

VIDI X radionica: Križić kružić multiplayer igra

VIDI 309 4
Iskoristili smo dva Vidi X mikroračunala za igranje jednostavne igre preko Wi-Fi mreže.

How To: Kako složiti kućni cloud

VIDI 309 8
U svakodnevnom poslu i privatno koristimo hrpu Cloud usluga. Odlučili smo napraviti vlastiti Cloud na Synology NAS uređaju i na kućnoj mreži dijeliti niz svojih usluga i datoteka.

PC Play specijal: Top 9 igara za blagdane

VIDI 309 10
Udarni trojac PC Play redakcije upregnuo je moždane vijuge i za vas odabrao trenutačno najboljih 9 igara koje biste trebali odigrati prije blagdana, za blagdane ili poslije blagdana.

Poseban prilog: VIDI.Fintech

VIDI 309 3
U prilogu o Fintechu napravili smo presjek trendova i predstavili niz zanimljivih tehnoloških rješenja s hrvatskog tržišta.

Programiranje: Visual Studio Code Web

VIDI 309 7
VSCode je prilično jednostavan za korištenje, pogotovo za programere koji su već ranije koristili Microsoft Visual Studio kao svoj glavni razvojni alat.

PC Play recenzija: Marvel's Guardiands of Galaxy

VIDI 309 6
Ovo je možda najbolja igra ikada rađena prema Marvelovim superjunacima.

Uz te udarne sadržaje u novom ćete Vidiju pronaći i obilje pojedinačnih recenzija hardvera i pametnih telefona, vijesti iz svijeta, regije i znanosti, kolumni našeg Maka, a tu je neizbježni Vidi doktor koji će jednom našem čitatelju doslovce spasiti život pohranjen u cloudu.
VIDImo se!

na vrh članka