Menu

Hrvatski Tech Data Distribution postao distributer Adobea Istaknuto

Hrvatski Tech Data Distribution postao distributer Adobea

Tech Data Distribution Croatia, tvrtka kćer istoimenog svjetskog IT distributera, putem lokalnog ureda u Zagrebu hrvatskim partnerima distribuira IT rješenja tvrtki kao što su IBM, Oracle, Lenovo, Cloudera i Autodesk, a distribucijskoj listi sada se priključio i Adobe.

Dodavanjem Adobea distribucijskom kanalu, omogućiti će se hrvatskim resellerima naručivanje softvera ovog poznatog proizvođača. Obzirom da je Tech Data među vodećim distributerima u svijetu, raspolaže sa stručnjacima usko specijaliziranim za razne vendore s kojima surađuje, pa tako i za Adobe, čime dolazi u mogućnost pružiti stručnu tehničku podršku partnerima, a kako kažu, neće izostati ni edukacijskih evenata koje će organizirati u budućnosti.

"Trenutni partneri s kojima surađujemo uvidjeli su prednosti poslovanja s nama, jer možemo isporučiti različita IT rješenja kroz jedan distribucijski kanal, što na kraju pojednostavljuje i ubrzava poslovanje, a dodavanjem novih vendora, dodatno učvršćujemo poslovni odnos s partnerima", navode iz tvrtke Tech Data Distribution Croatia.

na vrh članka

Više vijesti

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next