Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Među 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u regiji EMEA našao se i Hangar 18

Među 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u regiji EMEA našao se i Hangar 18

Deloitte Technology Fast 500 EMEA je godišnja rang lista 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki regije koja obuhvaća Europu, Bliski istok i Afriku. Iz Hrvatske su se ove godine na toj listi plasirale tri tvrtke, a među njima je i Hangar 18. Ljestvica se sastavlja prema postotku povećanja poslovnih prihoda (prihoda od prodaje) u protekle četiri godine, odnosno u ovom slučaju počevši od 2012. do 2015. godine.

Među tri hrvatske tvrtke koje su se ove godine plasirale među 500 najbržih, najbolje je plasirana tvrtka Rimac Automobili na 151. mjestu sa 702% rasta prigoda. Slijede Hangar 18 na 216. mjestu s 527% rasta prihoda te Serengeti na 296. mjestu s 385% rasta prihoda u protekle četiri godine.

Deloitte Technology Fast 500 EMEA Program ima za cilj objektivno rangirati tvrtke u sektoru s težištem na tehnološki ekosustav. Programom se daju priznanja tvrtkama koje su u protekle četiri godine ostvarile najveće stope rasta u Europi, na Bliskom istoku i u Africi (EMEA). Program se provodi uz podršku inicijativa pod nazivom „Deloitte Technology Fast 50“, kojima se određuje položaj tehnoloških tvrtki prema njihovom sjedištu ili točno određenom geografskom području i odvija se pod vodstvom globalnog tima tvrtke Deloitte Touche Tohmatsu za sektor tehnologije, medija i telekomunikacija.

PR

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next