Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Assecov LIVE kontakt centar implementiran u Croatia osiguranju Istaknuto

Izvor: Pixabay.com Izvor: Pixabay.com

Od kraja prošle godine, Croatia osiguranje, najveće i najstarije osiguravajuće društvo u Hrvatskoj, svu komunikaciju s klijentima ostvaruje preko LIVE kontakt centar rješenja tvrtke Asseco SEE. Implementacija je napravljena s ciljem poboljšanja komunikacije s postojećim klijentima i privlačenja novih klijenata. Prilagodba i implementacija rješenja do njegove pune produkcije odrađene su u periodu od 4 i pol mjeseci.

„Novi sustav omogućuje nam efikasno upravljanje kontaktima, čime razinu odgovorenih poziva unutar 20 sekundi držimo na 85%.“, istaknuo je Matej Opačak, voditelj Kontakt centra Croatia osiguranja.

Novi kontakt centar Croatia osiguranja ima kapacitet od 200 ulaznih i izlaznih kanala. U njemu istovremeno može raditi 20 agenata, a rješenje uz agente koristi i preko 100 djelatnika tvrtke u Back office-u. Svima njima, osim što je omogućio kvalitetniju komunikaciju i interakciju s klijentima te širu dostupnost putem različitih kanala komunikacije 24/7/365, implementirani kontakt centar postao je osnova podrške poslovnim procesima i planiranju uz manje operativne troškove.

Osim Croatia osiguranja, LIVE kontakt centar implementiran je u još četiri osiguravajuće kuće u Hrvatskoj.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next