Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Pametni telefoni Cubot stigli u Hrvatsku

Cubot X16 Cubot X16

Nakon što su povodom 25 godina uspješnog rada otvorili novu poslovnicu u zagrebačkom centru Vrbani, Se-Mark je posao uvoznik i distributer za brend Cubot. Cubot je marka visokokvalitetnih pametnih telefona s najnovijim android operativnim sustavom, pametnim satovima i drugim gadgetima. Prvi uređaji su već dostupni u Se-Mark trgovinama, a uskoro će biti i kod njihovih partnera. 

Smartphone Cubot X9 sadrži MediaTek-ov procesor MTK6592 sastavljen od 8 jezgri koje rade na 1,4 GHz, te memoriju od 2 Gb RAM-a i 16 Gb ROM-a. Uređaj se memorijskom karticom može proširiti do 64Gb memorije, a dolazi s 5-inčnim ekranom, stražnjom kamerom od 13 MP, te prednjom od 8 MP.

Nešto je jači model Cubot X16, debljine 6,2 mm. Proizvođač se pohvalio metalnim okvirom koji okružuje stakleno kućište, te 5-inčnim ekranom Full HD rezolucije. Uz to, ekran ima dodatan zaštitni sloj za zaštitu od ogrebotina. Unutrašnjost mu funkcionira na 64-bitnom i 4-jezgrenom MediaTekovom MT6735A procesoru na 1,3GHz. Uređaj dolazi s 2 GB radne memorije i 16 GB interne memorije koju se može proširiti do 32 GB preko microSD ulaza.

Posljednji iz serije novog proizvođača je Cubot P12 s Android OS-u 5.1 Lollipop, kojeg pokreće MediaTek 4-jezgreni procesor na 1,3 Ghz. Prednja 'selfie' kamera ima 8 MP, dok stražnja uz 13 MP ima dvotonsku bljeskalicu i auto fokus.

Uz novopredstavljeni Cubot, prodajni program Se-Marka čine mnoge svjetski poznate marke pametnih telefona. Osim Samsunga, tu su i LG, Microsoft, Alcatel, Lenovo, CAT, HTC te Nokia sa svojim 225 modelom.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next