Biz Tech web portal powered by vidi logo2

U Zagrebu održana konferencija "Secure Data Center"

Konferencija "Secure Data Center" u Zagrebu Konferencija "Secure Data Center" u Zagrebu

Tvrtka Kodeks u suradnji s tvrtkom Cisco Hrvatska održala je konferenciju na temu "Secure Data Center" u prostorima kina CineStar Gold Class. Kodeks redovito organizira konferencije o novim proizvodima i uslugama koje može osigurati svojim klijentima, kao i novitetima koje Cisco može ponuditi na hrvatskom tržištu. Ovoga puta fokus je bio na sigurnom podatkovnom centru. Glavnu riječ imao je Goran Peteh, Sistemski inženjer u tvrtki Cisco Hrvatska.

U svojem predavanju predstavio je Cisco sigurnosna rješenja kada su u pitanju podatkovni centri. Predstavio je integraciju "Sourcefire IPS" funkcionalnosti u postojeći "Cisco firewall ASA portfolio", te Talos - Cisco odjel koji se bavi sigurnošću. U drugom dijelu konferencije uzvanici su se više upoznali s Cisco verzijom softverski definirane mreže - "ACI Application Centric Infrastructure", te su naučili kako financijske institucije mogu korištenjem ACI komponenti sagraditi PCI certificiranu infrastrukturu.

"Izniman odaziv sudionika potvrdio je kako su tvrtke svjesne izazova koje nam donosi moderno poslovanje te važnosti ulaganja u sigurnost podatkovnog centra", naglasili su iz tvrtke Kodeks.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next