Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Uskoro novi CISEx Friday posvećen poslovanju s Velikom Britanijom

Uskoro novi CISEx Friday posvećen poslovanju s Velikom Britanijom

History caffe bar u Zagrebu će u petak, 17. travnja od 18 sati biti domaćin 17. CISEx Fridayu, ujedno i prvom tematskom posvećenom poslovanju s Velikom Britanijom

Program će se sastojati od sedam dijelova:

1) CISEx novostiDogađaji i projekti u CISEx-u u proteklih nekoliko mjeseci

2) CISEx-ovci u UKMnogi naši članovi razvijaju poslovanje u Velikoj Britaniji. Dženan Lojo (TIS) i Damir Sabol (PhotoPay) će nam kroz predavanja predstaviti svoje tvrtke i njihova iskustva.

 

3) British Business Centre Croatia
BBCC je pokrenut od strane Britanskog veleposlanstva i UKTI Croatia kako bi služio kao savjetodavni one-stop shop za britanske i hrvatske poduzetnike. Njegove aktivnosti i mogućnosti koje vam pruža predstaviti će Ivo Špigel.

4) Gospodarska diplomacija u UK
Na prošlom CISEx Friday-u smo imali prezentaciju programa gospodarske diplomacije Ministarstva vanjskih i europskih poslova. Ovom prilikom će ispred ministarstva gostovati Helena Klišanin koja je provela 4 godine kao gospodarski savjetnik u Londonu, te pojasniti kako MVEP može pomoći izvoznicima softvera u UK.

5) Poticajne mjere za ICT
Gost iz HAMAG-BICRO će nam predstaviti aktualne programe poticajnih mjera koje mogu koristiti softverske tvrtke.

6) Panel
Kroz panel raspravu ćemo s našim gostima i uz vaša pitanja proći kroz ostale teme koje vas zanimaju oko izvoza softvera u UK.

7) Urnebes
Tradicionalno druženje članova

Događaj je isključivo za članove CISEXa pa ako želite sudjelovati još se uvijek stignete učlaniti i dobiti poziv.

Sudjelovanje je besplatno uz obveznu prijavu putem linka na Entrio sustavu: https://www.entrio.hr/event/cisex-friday-exporting-to-the-uk-2349

na vrh članka