Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Oni su stručnjaci za online trgovinu i dolaze u Zagreb na najveće eCommerce okupljanje u regiji Istaknuto

Oni su stručnjaci za online trgovinu i dolaze u Zagreb na najveće eCommerce okupljanje u regiji

Više od 30 regionalnih stručnjaka, uspješnih poduzetnika i menadžera okupit će se na čak tri pozornice konferencije CRO Commerce powered by VTEX. Radi se o šestom izdanju najvećeg eCommerce okupljanja u organizaciji udruge eCommerce Hrvatska koje će se održati 4. listopada u Mozaik Event Centru u Zagrebu.

Vrhunski govornici u obliku predavanja i panela raspravit će izazove i rješenja razvoja i održavanja prednosti web shopova među sve jačom konkurencijom. Matko Antun Bekavac iz CyberArrange Security Solutions napravit će novi webshop koristeći popularni platformu pa potom demonstrirati hakerski napad na njega. Nedim Šabić iz agencije BIGBURG otkrit će sedam često propuštenih SEO prilika za webshopove koje, ukoliko se pravilno implementiraju, značajno utječu na performans. Mirjana Badurina Čanak iz MSG Global Solutions zna da više od 90 posto odluka o kupovini donosimo temeljem emocija, a tijekom predavanja pojasnit će kako to iskoristiti u svoju korist. Nikša Kušec iz Pick & Packa, domaće logističke tvrtke, otkrit će gostima kako se nose sa značajnim rastom broja paketa s vodećih svjetskih shopping platformi, kao i s brzom i učinkovitom obradom povrata i reklamacija kupaca.

Velika novost ovog izdanja konferencije CRO Commerce, najnovija je treća pozornica pod nazivom Wonderland. Wonderland će okupiti nekoliko headlinera s glavne dvije pozornice, no i brojne druge posjetitelje čija su iskustva neprocjenjiva na regionalnom eCommerce tržištu. Oni će pak u sasvim novom formatu biti u direktnoj komunikaciji s posjetiteljima koji će ih moći pitati što god ih zanima, a sami sugovornici će se primarno prisjećati vlastitog iskustva, pogotovo grešaka i najvažnijih lekcija.

Tako će Kristijan Gregorić, stručnjak za marketing i prodaju, nakon svog predavanja o trendovima i navikama kupaca na Future Stageu, na Wonderlandu 30 minuta biti otvoren za bilokakva pitanja publike. Nemanja Antić, vlasnik vodeće eCommerce biznisa u ovom dijelu Europe, fokusirat će se upravo na greške koje je čini prilikom izgradnje biznisa. Robert Petković, prepoznati stručnjak za web analitiku, nakon svog predavanja na Future Stageu, zajedno s kolegicom Sanelom Kičanović dočarat će korak po korak kako su riješili pitanje kolačića, GDPR-a i praćenja korisnika u Google Analyticsu na primjeru online ljekarne Coner.

Na pozornici Wonderland izmijenit će se još brojna stručna lica poput Nikole Ilcheva, organizatora najveće eCommerce konferencije u regiji Balkan eCommerce Summita, Orhana Gazibegovića, predsjednik eCommerce asocijacije u Bosni i Hercegovini, i Vedrana Sorića, najtraženijeg sales trenera u regiji.

"Zadnjih nam je godina ponestalo vremena za pitanja iz publike, a svi predavači rado dijele svoje znanje. Stoga smo ove godine odlučili organizirati niz fireside chatova i radionica kroz koje ćemo još više povezati sve prisutne na konferenciji. Nazvali smo ga Wonderland stage. Format će biti neformalan, pitak, kao da smo na kavi na kojoj pričamo o svim aktulanim izazovima - AI-i, GDPR-u, cross borderu, dostavi, i slično. Posjetite nas, bit će jednako edukativno i zabavno”, izjavio je Dino Oreški, voditelj pozornice Wonderland i suosnivač i tajnik udruge eCommerce Hrvatska.

Na istoj pozornici, posjetitelji će moći iskusiti djelić prave digitalne detoksikacije s poznatim Šumskim kuharom Antonom Rudanom, koji će ujedno biti i DJ na partyu nakon konferencije.

Ulaznice za konferenciju u prodaji su za 250€, a 10 posto prihoda od kotizacija eCommerce Hrvatska donirat će udruzi za podršku oboljelima od sarkoma Sunčani put.

na vrh članka