Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Drugo izdanje BlockSplit konferencije Istaknuto

Drugo izdanje BlockSplit konferencije

Ekonomski fakultet u Splitu u četvrtak i petak 25. i 26. travnja po drugi put će ugostiti domaće i inozemne predavače iz blockchain zajednice, kao i sve zainteresirane kojih je na prošlogodišnjem izdanju bilo 400.

Konferencija će pružiti niz kvalitetnih programerskih i poslovnih radionica, poznatih predavača i sponzora, demonstraciju najnovijih tehnologija, prezentacije, prilike za umrežavanje te bogat zabavni program.

BlockSplit konferenciju organizira udruga Blockada u suradnji s brojnim partnerima, a predstavnik organizatora, Tomislav Mamić, izjavio je kako se trude stvoriti sadržaj privlačan talentiranim programerima i poduzetnicima te im omogućiti ulazak u ovu novu granu industrije. "Prošlogodišnja konferencija je u Split dovela čak 400 sudionika iz Hrvatske i inozemstva, kao i vodeće stručnjake i tvrtke na svijetu. Ove godine se nadamo ponoviti isti uspjeh uz još bolji program. Osim toga, očekujemo da ćemo postići još veći značaj za zajednicu, kao i ostaviti trag na globalnom nivou", dodao je Mamić.

 

Drugo izdanje splitske konferencije namijenjene međunarodnoj razmjeni iskustava i širenju znanja među blockchain zajednicom očekuje nas krajem mjeseca na Ekonomskom fakultetu. I ove će godine publika imati priliku slušati o izazovima rada u ovom području od brojnih stručnjaka, ali i sudjelovati na radionicama i uspostaviti nove kontakte i poznanstva, posebno na neformalnim zabavnim dijelovima konferencije.

Svoje ulaznice možete nabaviti na službenoj stranici konferencije.

Novosti koje donosi ovogodišnji BlockSplit:

  1. Tematski fokus na DAO i Defi
  2. Više kvalitetnih radionica
  3. Više poznatih projekata
  4. Demonstracija najnovijih tehnologija
  5. Bolji zabavni program
  6. Otvoreni i besplatni meetupi
na vrh članka