Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Garmin lansirao nove flagship pametne satove Istaknuto

Garmin lansirao nove flagship pametne satove

Novi satovi dolaze s AMOLED zaslonima, poboljšanim prognostičkim kartama i naprednim fitness značajkama.

Garmin je najavio nove pametne satove iz serija Epix Pro i Fenix ​​7 Pro koji dolaze sa značajkama namijenjenim sportašima, planinarima i ozbiljnim istraživačima divljine.

epix-Pro-Series-1480x860.png

Epix Pro serija satova se ističe svijetlim i jasnim AMOLED zaslonima koji pružaju živopisnu sliku, a tu su još i ugrađena svjetiljka s višestrukim intenzitetima i načinom rada stroboskopa, opcijom vizualnog prikaza samo crvenom bojom za tamnije uvjete i mnoštvo naprednih fitness značajki.

Epix Pro uključuje desetke novih, unaprijed učitanih aktivnosti poput nogometa, košarke, jahanja, sportova s ​​reketom i još mnogo toga. Uređaji za praćenje fitnessa sada nude rezultate izdržljivosti i rezultate na brdima za napredne metrike.

epix-Pro-image.jpg

Trkači i šetači također će primati obavijesti o zanimljivim točkama duž rute. Postoje nove vizualizacije prognostičke karte za pregled lokalnih uvjeta i nadograđeno sjenčanje za lakše razumijevanje nadmorskih visina unutar topografskih karata.

Epix Pro linija izlazi u tri veličine (42 mm, 47 mm i 51 mm, a cijene počinju od 900 USD.

epix_Pro_serija.jpg

Serija Fenix ​​7 Pro namijenjena je ozbiljnim istraživačima te dolazi sa solarnim punjenjem, snažnom LED svjetiljkom, nadogradnjama za mapiranje i crvenim sigurnosnim svjetlom, a sve to ima za cilj pružiti bolje informiranje kada trenirate u mraku.

Senzor brzine otkucaja srca također je značajno poboljšan, s novim optičkim senzorima i algoritmima specifičnim za sport koji prate vaš puls kroz niz različitih aktivnosti.

Nova značajka rezultata izdržljivosti mjeri koliko vam je lako/teško sudjelovati u dugotrajnim fizičkim aktivnostima, kombinirajući V02 senzore i podatke o prethodnom treningu.

fenix_7_Pro.jpg

Baš kao i Epix Pro, Fenix ​​7 može se pohvaliti ažuriranim sustavom mapiranja s vremenskim slojevima, točkama interesa i poboljšanjima topografskih karata. Tu su i nove unaprijed učitane aktivnosti kao što su rafting i motocross.

Fenix ​​7 Pro dostupan je u više veličina i dizajna, počevši od 800 USD.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next