Menu

HT predstavio svoja rješenja za mobilne uređaje

HT predstavio svoja rješenja za mobilne uređaje

Hrvatski Telekom je na devetom Mobility Dayu predstavio tri poslovna rješenja za kontrolu i nadzor mobilnih uređaja. Cloud upravljanje mobilnih uređaja omogućuje nadzor i zaštitu mobitela, HT Business Connect služi kao poslovni IM klijent, a Web Connect je rješenje za održavanje grupnih sastanaka.

Cloud upravljanje mobilnih uređaja dolazi u dva paketa: kontrola te kontrola i sigurnost, koji se mogu instalirati u cloudu i/ili lokalno. Ona omogućuje korisnicima da prate službene mobitele svakog zaposlenika (znanje lokacije, vlasnika i instalirane aplikacije na uređaju), štiti mobitele od virusa te, u slučaju krađe ili sumnjivog ponašanja, može daljinski zaključati uređaj. Nadalje, možete joj dodati sigurnosnu opciju za slanje privitka ili napraviti content filtering za određeni sadržaj. Aplikacija je dostupna za iOS, Android i Windows Phone, rekao je Tomislav Kosanović, direktor HT-ova odjela za standardne ICT proizvode.

HT Business Connect i Web Connect usluge predstavile su Ana Jovičić i Marija Zovko. HT Business Connect je sustav za komunikaciju koji vam javlja status kolega (zauzet, slobodan...), omogućuje instant chat i sinkronizaciju s Outlookom.
S druge strane, Web Connect je alat za kolaboraciju, odnosno održavanje grupnih sastanaka, online konferencija i edukacija. HT Business Connect dostupan je za iOS i Android, dok je Web Connect namijenjen za desktop platforme.

na vrh članka