Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Počela utrka za najbolje hi-tech inovacije Vidi e-novation Awards Istaknuto

Počela utrka za najbolje hi-tech inovacije Vidi e-novation Awards

Nakon nekoliko godina pauze, VIDI je povodom 25 godina svoga postojanja, ali i zbog velikog interesa javnosti, opet pokrenuo kotače fantastičnog stroja zvanog VIDI e-novation Awards.


Taj prvi i najznačajniji natječaj za odabir najinovativnijih visokotehnoloških inovacija u Hrvatskoj je u samim svojim počecima otkrio potencijal danas poznatih tehnoloških tvrtki kao što su Rimac Automobili, Nanobit, Byte Lab i Repsly (SalePod). No to su samo neka od stotinu važnih imena koje je ovaj natječaj nagradio u sam osvit nastajanja njihovih super uspješnih projekata.

Prijave su se za ovogodišnji natječaj mogle slati do 20. listopada 2019., a sada će vrhunski žiri sastavljen od uspješnih inženjera, inovatora, znanstvenika i tech poduzetnika odabrati one najbolje u nekoliko kategorija te im 5. 12. 2019. dodijeliti nagrade. Nagrada „Teslino jaje“ nazvana je po poznatom Teslinom pokaznom uređaju kojim je prezentirao okretno magnetsko polje. Ovogodišnji suorganizator natječaja je tvrtka Rimac Automobili, a tehnološki partner Institut Ruđer Bošković. Službena stranica projekta je: www.e-novation.info

na vrh članka