Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Ivan Belić postao je šef razvoja tvrtke Notch Istaknuto

Ivan Belić Ivan Belić

Ivan Belić preuzeo je poziciju direktora za strateški razvoj u domaćoj softverskoj tvrtci Notch.

Ta se osam godina stara tvrtka bavi razvojem i prodajom full-service mobilnihj i aplikacija za web te drugih softverskih rješenja za blockchain, fintech, osiguravajuće kuće i dostavu hrane, s naglaskom na platformama Java i Oracle. Među njihovim korisnicima su Delivery Hero, Stranag, T-Mobile, Erste...

Do rujna 2022. godine poslovali su pod nazivom Agency04. Sjedište im je u Zagrebu. Urede su također otvorili u Splitu i Frankfurtu (Njemačka), a planiraju širenje i na druge velike europske gradove.

Imaju oko 200 zaposlenih i trenutno traže nove djelatnice i djelatnike. Konzultantska tvrtka Deloitte ih je u dva navrata uvrstila u svoj izbor najbrže rastućih tvrtki u regiji srednje i jugoistočne Europe jer su bilježili rast prihoda od 500 posto godišnje.

Naglasak na akvizicijama

Belić, koji je također postao i članom uprave Notcha, prije dolaska u tu tvrtku radio je kao direktor za hrvatsko i slovensko tržište u Amplexor Life Sciences. Nešto više od sedam godina proveo je u King ICT-ju - gdje je bio direktor softvera i razvoja, između ostalog - a više je godina radio i za SAP.

Fokus u Notchu bit će mu na otvaranju novih područja poslovanja i akvizicijama.

"Ovo je veliki izazov, pogotovo kada se uzme u obzir kako je Notch tvrtka koja preko 75 posto projekata radi za strane klijente iz različitih industrija, među kojima su i globalne kompanije s tisućama zaposlenih i prometom u milijardama eura. Put kojim je Notch krenuo posljednjih godina, uz rast prihoda od 500 posto i gotovo 200 IT stručnjaka koji rade na velikim i izazovnim projektima, treba samo nastaviti", rekao je Belić.

"Osoba s tolikim iskustvom i rezultatima iza sebe definitivno će doprinijeti našem dodatnom rastu i razvoju", naglasio je predsjednik uprave Notcha Mihael Sedmak.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next