Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Održani DignetDays: Godišnja tehnološka konferencija DignetSoftwarea

Konferencija DignetDays 2015 Konferencija DignetDays 2015

DignetSoftware je na svojoj tradicionalnoj godišnjoj tehnološkoj konferenciji pod nazivom DignetDays upoznao prisutne članove poslovne zajednice s postignućima i novostima na području implementacije poslovnog softvera Microsoft Dynamics NAV i maloprodajnog softvera LS Retail, LS Hospitality i LS Forecourt namijenjenog maloprodaji, ugostiteljstvu i benzinskim crpkama.  

Prisutne je pozdravio izaslanik gradonačelnika Grada Zagreba, a u ime akademske zajednice prof. dr. Ruben Picek, s Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu. Tehnološkoj konferenciji prisustvovali su predstavnici kompanija iz Slovenije, Hrvatske te Bosne i Hercegovine, a imali su prilike čuti predavanja predavača s Islanda na temu korištenja mobilnih tehnologija u maloprodaji. Uz njega, predavanje je održao direktor DignetSoftwarea Banja Luka koji je nazočne upoznao s mogućnostima rješenja BI Analyzera, a istaknula se i seansa Ivana Sivrića, voditelja razvoja u DignetSoftwareu Zagreb i Seni Buljata, voditelja razvoja proizvoda u Metronetu, o iskustvima sa međunarodnog projekta integracije Microsoft Dynamics NAV/LS Retail rješenja i eSAP rješenja, realiziranog u cloudu. 

Partner konferencije je ove godine bio Metronet koji je nazočne upoznao s cloud i IAAS uslugama te security rješenjima koja nudi Metronet.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next