Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Sedam IT intenzivno radi na razvoju kontakt centara

Alen Selimbegović, direktor Sektora razvoja softvera i poslovnih rješenja u Sedam IT Alen Selimbegović, direktor Sektora razvoja softvera i poslovnih rješenja u Sedam IT

Tvrtka Sedam IT je proglasila korisnika Erste & Steiermarkische bank d.d. pobjednikom u kategoriji Najbolji djelatnik u kontaktnom centru do 30 radnih mjesta. Nagradu je po prvi puta dodijelila Contact Centar Akademija, a Sedam IT je njome potvrdila izvrsnost svog rješenja Sedam Kontakt centar. Godišnju nagradu Contact Center Akademija (CCA) dodjeljuje po prvi puta, a njome se želi osnažiti uloga i podići svijest o važnosti kontaktnih centara u Hrvatskoj, kao i uloga njihovih djelatnika koji su jedan od najvažnijih faktora u odnosima s korisnicima unutar kompanija. 

Stručna komisija, sastavljena od stručnjaka iz područja upravljanja kontaktnim centrima i ljudskim resursima, dodijelila je Nagradu u dvije glavne kategorije: za najboljeg djelatnika i najbolji kontaktni centar u 2014. godini.

 

Nagrada za najboljeg djelatnika u 2014. godini, dodijeljena je u dvije kategorije: najbolji djelatnik kontaktnog centra do 30 radnih mjesta, te najbolji djelatnik kontaktnog centra s 31 i više radnih mjesta. Nagrada za najbolji kontaktni centar u 2014. godini dodijeljena je također u dvije kategorije: za najbolji kontaktni centar do 30 radnih mjesta, te za najbolji kontaktni centar s 31 i više radnih mjesta. Pri procjeni za najbolji kontaktni centar poseban naglasak stručna komisija je usmjerila na organizirane poslovne procese, tehnologiju, te na upravljanje i razvoj djelatnika, a pri procjeni za najboljeg djelatnika posebno se razmatrala djelatnikova svijest o ulozi koju ima u odnosima s korisnicima kao i doprinos izvrsnom korisničkom iskustvu.

Sedam Kontakt centar rješenje čija je izvrsnost potvrđena, temelji se na Cisco Unified Contact Center Enterprise rješenju nadograđenom s komponentama koje je razvio interni Sedam IT tim, a koje cjelokupnom rješenju daju više funkcionalnosti te omogućava integraciju s drugim sustavima kao što je npr. Sedam CRM ili neke druge poslovne aplikacije. Iz perspektive djelatnika koji rade u kontakt centru koristi se samo jedna aplikacija, Sedam Agent/Supervizor Desktop, koja pruža sve funkcionalnosti potrebne u svakodnevnom radu, tj. omogućava upravljanje svim kanalima komunikacije. Rješenje je bazirano na VoIP tehnologiji što omogućava potpunu lokacijsku neovisnost agenata, s jedne strane, te centralizaciju održavanja poslovnih pravila i mrežne administracije, s druge strane. Moderni kontakt centri pružaju korisnicima mogućnost odabira kanala komunikacije koji ima najbolje odgovara u danom trenutku.

"Drago nam je što su rješenja naše tvrtke osim od strane korisnika prepoznata i od struke, a proglašenjem pobjednika potvrđuje se kako naša inovativna rješenja ispunjavaju potrebne funkcionalnosti današnjih modernih kontakt centara. Individualni pristup, tailor-made nadogradnja funkcionalnosti, brza i kvalitetna implementacija i integracija s postojećim korisničkim sustavima, osiguravaju djelatnicima kontakt centara nesmetano ispunjavanje svakodnevnih zadataka. Nagrada koju je naš korisnik osvojio motivator je za naš tim da nastavi s razvojem inovativnih i primijenjivih rješenja," dodao je Alen Selimbegović, direktor Sektora razvoja softvera i poslovnih rješenja u Sedam IT.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next