Biz Tech web portal powered by vidi logo2

DPD Croatia predstavlja svoju novu dostavnu opciju samoposlužnih paketomata u sklopu Lidlovih trgovina Istaknuto

DPD Croatia predstavlja svoju novu dostavnu opciju samoposlužnih paketomata u sklopu Lidlovih trgovina

Tvrtka DPD Croatia, lansirala je svoju novu dostavnu opciju samoposlužnih paketomata u sklopu trgovina Lidl koji omogućuju brzo i fleksibilno preuzimanje paketa gdje i kada vama najviše odgovara, 24 sata, 7 dana u tjednu. DPD ovom opcijom kreće u osam većih gradova, a planira i širenje.

Sustav funkcionira tako da jednostavno izaberete najbliži DPD paketomat u sklopu jedne od odabranih trgovina Lidl i preuzmite paket kad god želite putem partnerske aplikacije Direct4me.

Korisnici primaju obavijest putem Viber/SMS-a, e-maila i putem mobilne aplikacije Direct4.me te paket mogu preuzeti u roku tri dana i to u vrijeme koje im najviše odgovara. Popis lokacija može se pronaći na www.dpd.hr.

Trend preuzimanja na paketomatima u europskim zemljama već je jako porastao, a DPDgroup ima respektabilnu mrežu s preko 5.500 paketomata diljem Europe. Najpopularniji su trenutačno u baltičkim zemljama gdje ih je 483, u Francuskoj i Finskoj više od 400, a Španjolska ih ima gotovo 200.

Korisnici mogu izmijeniti datum ili adresu dostave te izabrati i preusmjeriti svoje pakete uz pomoć myDPD aplikacije kamo god žele – trebaju samo izabrati opciju dostave koja im najviše odgovara. Osim DPD paketomata, mogu odabrati i neku od brojnih Pickup lokacija ili pak DPD City depo, gravitiraju li Zagrebu. Tako mogu biti potpuno sigurni da će njihovi paketi stići brzo, sigurno i beskontaktnom dostavom uz PIN kôd, koja pruža maksimalnu sigurnost. Sigurnost i inovativne opcije dostave koje DPD pruža osobito su važni u ovom izazovnom vremenu kada treba razmišljati o zdravlju i odabirati beskontaktne dostavne opcije.

„Korisnici danas ne žele samo čekati primitak paketa, već se žele aktivno uključiti u njegovo praćenje i primanje. Zato je tzv. „last mile“ korisničko iskustvo od izuzetne važnosti i DPD je pionir inovativnih usluga i aplikacija koje to omogućavaju. Možda ne možete biti kod kuće, a željno iščekujete svoj paket - nema problema jer DPD paketomati dostupni su vam 24 sata, 7 dana tjedno i možete sami odlučiti kada i gdje ćete ga preuzeti. Samo ga preusmjerite putem myDPD aplikacije na najbliži DPD paketomat, a na raspolaganu su vam i brojne Pickup lokacije čiju mrežu stalno širimo. Svatko može naći opciju za sebe u našoj razgranatoj mreži“, rekla nam je Snježana Stanić, direktorica marketinga i komunikacija DPD-a Croatia.

Pickup mreža DPD-a Croatia obuhvaća 522 lokacije – samo na INI ih je 395, na Petrolu 109, a akvizicijom Croduxa od strane Petrola uskoro će ih biti i značajno više. DPD u Hrvatskoj ukupno posluje sa 17 modernih depoa s tehnologijom koja omogućava efikasne poslovne procese. „Planovi su nam veliki i želimo u periodu od 2021. do 2025. imati 1000 Pickup lokacija te 200 paketomata diljem Hrvatske.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next