Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Zagrebački Neuralab je najbolja WooCommerce agencija na svijetu! Istaknuto

Zagrebački Neuralab je najbolja WooCommerce agencija na svijetu!

Zagrebačka tvrtka najbolja je agencija na svijetu za razvoj WordPressovih eCommerce rješenja, postali su jedina WordPress VIP partnerska agencija u CEE regiji te su proglašeni zlatnim AAA poslodavcem.

Surfate li webom ili kupujete u internetskim trgovinama velika je vjerojatnost da ste naišli na stranicu baziranu na open-source rješenju WordPress. Upravo je za razvoj web rješenja na platformi WordPress zagrebačka developerska tvrtka Neuralab nagrađena i na svjetskoj razini prepoznata od WordPress zajednice. Pojednostavljeno, da je Neuralab restoran ovo bi priznanje bilo jednako dvjema Michelinovim zvjezdicama.

Neuralab je jedina agencija u srednjoj i istočnoj Europi koja je postala WordPress VIP partnerska agencija. Osnivač i direktor Neuralaba, Krešimir Končić, istaknuo je kako će ovo priznanje otvoriti nova vrata agenciji i njihovim klijentima. Zbog certifikacije sad imaju pristup alatima, procesima, ljudima i znanju na najvišoj svjetskoj razini. – Ovo priznanje je izrazito teško dobiti. Riječ je o kompleksnoj certifikaciji koja traje godinu dana. Tim je morao zadovoljiti veliku količinu tehničkih i poslovnih zahtjeva, a nije zanemariv ni iznos od 10 tisuća dolara kako bismo uopće ušli u razmatranje.

Uz to što su jedini WordPress VIP partneri u Hrvatskoj i CEE regiji, Neuralab je proglašen i najboljom WooCommerce agencijom na svijetu! Što to znači? WordPress platforma na kojoj rade ima i svoju zasebnu tehnologiju namijenjenu isključivo za internetske trgovine - WooCommerce. Neuralab je osvojio titulu najbolje agencije na svijetu kad je u pitanju dizajn, razvoj, integracija i rad s WooCommerceom. Pojednostavljeno, ako želite razviti internetsku trgovinu na WordPress odnosno WooCommerce platformi, od najveće platforme Clutch koja se bavi ocjenjivanjem rada agencija, dobit ćete preporuku da radite s Neuralabom.

Neuralab je krenuo još u studentskim danima osnivača. Bez novaca, vanjskih investicija, potpore, ali s vizijom da bi internet i online usluge trebale biti OpenSource, odnosno temeljene na tehnologijama koje su dostupne svima, otvorene i transparentne. Zato ne čudi što će za sebe reći da su svojevrsni IT punkeri - filozofija koje se i danas drže i zbog koje rade upravo na WordPress platformi. Ured im je u Trnju, u kući u kojoj je osnivač Krešimir odrastao, a koja je danas pretvorena u Neuralabovo sjedište. No, iako je sjedište u Zagrebu, ured imaju i u New Yorku, dok njihovi zaposlenici žive u različitim dijelovima Hrvatske i svijeta.

Neuralab ima dvadesetak zaposlenika, a početkom mjeseca dobili su domaći certifikat „Zlatni AAA poslodavac“. Od prvog dana ostvaruju dobit, što često nije slučaj u start-up i IT svijetu. U tom pozitivnom smjeru idu i svi pokazatelji njihovog budućeg poslovanja. - Iza dobrih rezultata stoje ljudi. Radimo velike projekte gdje jednaku ulogu ima svaki pojedinac; dizajnerica ili dizajner, developerica ili developer. Plaća u Neuralabu je individualna - ovisi o znanju i trudu svakog pojedinca. Posao se kod nas, u skladu s filozofijom opuštenog i znalačkog pristupa, isključivo dijeli i odrađuje prema stručnosti, istaknuo je Končić.

na vrh članka