Biz Tech web portal powered by vidi logo2

VIDI 312: Najbolji pametni satovi na Vidilabovom testu Istaknuto

VIDI 312: Najbolji pametni satovi na Vidilabovom testu

U novom broju časopisa VIDI br. 312 za ožujak 2022. pronaći ćete brojne zanimljive i korisne teme, reportaže, radionice i testove hardvera, softvera i igara.


Za početak možete pogledati naš detaljni usporedni test 9 najboljih pametnih satova na našem tržištu, potom saznati kako drastično poboljšati performanse svojeg monitora za gaming i kako svoj televizor opremiti ambijentalnom rasvjetom koja u njega nije predugrađena. Tu je i zanimljiva reportaža s natjecanja u izradi igara za 48 sati u Novskoj, a vjerujemo da će vam biti korisna i radionica spajanja Android telefona s windows PC-jem.

2

Iz sadržaja novog broja izdvajamo:

Kako podesiti gaming monitor

3 

Sastavili smo ultimativni vodič za gaming bez laga ili trzanja slike. Zahvaljujući ovim savjetima i trikovima u tren oka ćete svoj najnoviji gaming monitor podesiti na pravi način za optimalne gaming performanse.

Usporedni test: Top 9 pametnih satova

 4

Pametni i sportski satovi nove generacije spremni su za dolazak proljeća, a nude sve veću količinu mogućnosti sa sve atraktivnijim dizajnom. Tržište se zasitilo bogatim izborom svih cjenovnih razreda, a vjerujemo da će svatko biti zadovoljan odabirom.

VIDI X Radionica: Serijska komunikacija s Windows računalom

5

VIDI X smo koristili za pokazivanje trenutnog zauzeća procesora te količine slobodne RAM memorije

Složite vlastiti ambilight: Govee Immersion Kit 

Govee je proizvođač pametne rasvjete koji se konstantno razvija, a mi ovom prilikom testiramo ARGB rasvjetu za pozadinu vašeg televizora.

Povezivanje Android telefona s Windowsima 

Imati sve na jednom mjestu idealno je rješenje za produktivniji rad, ali pojednostavljuje i zabavu te vam otvara nove mogućnosti interakcije.

Google mail backup i pohrana fotografija

 U vrijeme kada mobiteli imaju 100 megapikselne fotografije i 8K video zapise vrlo je važno moći sačuvati snimljene materijale.

Reportaža: Global Game Jam

Otkrijte kako u samo 48 sati napraviti pobjedničku videoigru Global Game Jam natjecanja u Novskoj i pročitajte intervju s pobjednicima.

Digitalni Vatreni

Bivši sportaš Ivan Ćubela otkriva nam kolika će biti moć ovog vatrenog tokena i što o tome kaže regulator HANFA-e.

PC Play recenzija: Horizon Forbidden West

6

Osim ovih sadržaja u novom broju ćete pronaći hardverske testove najnovijeg Samsungovog telefona Galaxy S22 Ultra i Galaxy Tab S8 Ultra tableta, kao druge i testove uređaja brandova Charkoon, MSI, Corsair, Pulsar, a programerima je namijenjen Pregled najboljih formata podataka, dok broj kao i uvijek zaključuju VIDI doktor i Makova svemirska kolumna.

VIDImo se!

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next