Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Prijavite se na webinar Dell Technologiesa o zaštiti podataka na cloudu Istaknuto

Prijavite se na webinar Dell Technologiesa o zaštiti podataka na cloudu

Sve je više organizacija koje koriste softver kao uslugu te se radna opterećenja prebacuju na oblak. Najnoviji Dell Technologies pregled Globalnog indeksa zaštite podataka sugerira kako je količina podataka kojima se upravlja u oblacima i podatkovnim centrima porasla za skoro 40% u posljednjih par godina. Iz tog razloga Dell Technologies je uočio priliku kako bi pomogao tvrtkama da se zaštite ti podaci koji su vrijedni za svaku organizaciju.

Promo članak

Zašto je novi Dell Technologies proizvod bitan tvrtkama?

Sve veći broj podataka koji se nalazi na oblaku treba i adekvatno zaštiti od mogućih prodora i kasnijeg korištenja istih. Dell Technologies razvio je novi proizvod APEX Backup Service koji se temelji na SaaS-u za zaštitu vaših aplikacija i krajnjih točaka – s skalabilnosti na zahtjev i nultom infrastrukturom za upravljanje.

Od IT menadžera se često očekuje da pojednostave operacije za zaštitu kako bi se tvrtke mogle fokusirati na svakodnevne aktivnosti, a postoji zabluda da SaaS aplikacije poput Microsoft 365, Google Workspace i slični pružaju izvorne usluge zaštite podataka, ali to nažalost nije tako.

Dell Technologies APEC Backup Service postavlja se za nekoliko minuta i pruža neograničeno skaliranje na zahtjev kako bi se osigurala zaštita svih podataka. Proizvod je vrlo intuitivan i jednostavan za korištenje te korisnicima daje centraliziranu vidljivost i upravljanje SaaS aplikacijama kako bi im osigurali da su podaci organizacije uvijek zaštićeni.

Prijavite se na APEX Backup Service webinar!

Dell Technologies predavač, Primoz Golob (Territory Advisory Systems Engineer Adriatic and Bulgaria) u utorak 29. ožujka održat će webinar na temu zaštite podataka te predstaviti benefite APEX Backup Servicea i kako ovaj proizvod može pomoći organizacijama da se zaštite.

Registrirajte se na sljedećem linku: https://cee.delltechnologies-events.eu/powerprotect-backup-service-data-protection-hr-rs?utm_source=%20newsletter

Prilikom registracije imate mogućnost osvojiti osvojiti zanimljive nagrade. Također pripremaju još jedno iznenađenje, gosta predavača - CEO-a digitalne agencije Kontra Iliju Brajkovića, koji će održati kratko predavanje o NFT-jevima. Sretno!

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next