Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Sajam poslova Job Fair mijenja lokaciju ali ne odlazi daleko Istaknuto

Sajam poslova Job Fair mijenja lokaciju ali ne odlazi daleko

Nakon mnogo godina tradicionalnog održavanja Job Faira na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, najveći sajam poslova usmjeren na studente tehničkih fakulteta u Hrvatskoj poprima festivalski duh te se seli u Sportsku dvoranu Martinovka.


Na petnaestom Job Fairu koji će se održati 11. i 12. svibnja u Sportskoj dvorani Martinovka, umjesto satova tjelesne i zdravstvene kulture, tisuće posjetitelja će moći na više od 130 štandova poduzeća upoznati ljude iz industrije, dobiti uvid u njihovu poslovnu stranu života i saznati razne zanimljivosti koje su im pripremili za program na pozornici.

Uz labirint štandova, paralelno na pozornici koja je u središtu Job Faira, bit će organizirani talkovi, panel rasprava i hot talk na kojima će gosti iz globalnih i hrvatskih tehnoloških poduzeća predstaviti aktualne i uzbudljive teme iz područja IT-a i znanosti. Radionice će se održati na dobro poznatom FER-u, dok će se svi posjetitelji na kraju prvog dana moći zabaviti na Loosen up partiju u obližnjem KSET-u.

Job Fair će biti organiziran u skladu s važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite koje će vrijediti u periodu organizacije događaja.

Za više informacija pratite internetsku stranicu, Facebook stranicu, Instagram profil i YouTube kanal Job Faira. Job Fair organiziraju FER, Centar karijera FER-aSavez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next