Logo
Ispiši ovu stranicu

Garmin predstavio svoj najmanji pametni sat za žene Istaknuto

Garmin predstavio svoj najmanji pametni sat za žene

Garmin je predstavio mali pametan sat pod nazivom Lily koji je dostupan u dva modela, Klasik i Sport. Sat ima malo 34-milimetarsko kućište, T-polugu držača remena, leću sa suptilnim uzorkom i razne boje ga čine idealnim za žene koje traže modnu alternativu onome što je trenutno dostupno na tržištu pametnih satova.

Najmanji pametni sat iz Garmina do sada nadahnut je klasičnim satovima za manja zapešća. Lily ima leću s metalnim uzorkom koja otkriva svijetli monokromatski zaslon osjetljiv na dodir s tekućim kristalima koji „nestaje“ kad se ne koristi.

Lily Klasik dolazi s remenom od talijanske kože, okvirom od nehrđajućeg čelika i hardverom, u tri svevremenske boje - svaka s neutralnim i ujednačenim elementima te mekanim kontrastima između remena i metalnog hardvera.

Lily Sport dolazi sa silikonskim remenom, okvirom od nehrđajućeg čelika, a dostupan je u tri boje nadahnute sportskom modom. Sportski stil sadrži uzorke koji aludiraju na prirodu, zdravlje i wellness.

Praćenje zdravlja i aktivnosti

Više od modnog dodatka, Lily je pametni sat koji koristi funkcije za praćenje zdravlja i aktivnosti u industriji za wellness cijelog tijela.

Pruža cjelodnevan uvid u zdravstveno stanje praćenjem disanja, zasićenosti krvi kisikom, stresa, hidratacije, kvalitete sna i otkucaja srca (uz upozorenja koja korisnik može konfigurirati za visoka ili niska očitanja).

Nadzor energije Body Battery pokazuje trenutnu razinu energije tijela koja može pomoći u zakazivanju treninga, odmora i spavanja.

Funkcije ženskog zdravlja, uključujući praćenje menstrualnog ciklusa i praćenje trudnoće, podržavaju žene tijekom svake faze reproduktivnog ciklusa uz mogućnost bilježenja simptoma zajedno s ostalim podacima o zdravlju u Garmin Connect aplikaciji.
Aktivnost disanja vodi korisnika kroz niz opuštajućih udisaja i zadržava fokus i ublažavanje stresa.

Sportske aplikacije za jogu, pilates, kardio, traku za trčanje i još mnogo toga. Lily se također povezuje s GPS-om kompatibilnog pametnog telefona za precizno praćenje šetnji, trčanja i vožnje na otvorenom.

Pratite aktivnost tijekom dana brojanjem koraka, sagorijevanjem kalorija i više.

Pametne značajke za život u pokretu

Lily pruža cjelodnevnu povezanost i praktičnost uz trajanje baterije do 5 dana i pametne funkcije koje uključuju:

• Pametne obavijesti: primajte pametne obavijesti o dolaznim pozivima, tekstualnim porukama, obavijestima društvenih mreža kada je uređaj uparen s kompatibilnim pametnim telefonom. Korisnici Android telefona mogu odgovarati na tekstualne poruke.
• Prikaz kalendara: s widgetom kalendara koji je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom pogledajte što dan sadrži izravno sa zapešća.
• Sigurnost i praćenje: značajka pomoći šalje lokaciju u stvarnom vremenu kontaktima za hitne slučajeve3. LiveTrack omogućuje prijateljima i obitelji da prate aktivnosti korisnika u stvarnom vremenu, pružajući osjećan smirenosti tijekom aktivnosti na otvorenom.
• Sinkronizacija s Garmin Connect aplikacijom: Podaci o zdravlju i kondiciji su na jednom mjestu u aplikaciji Garmin Connect gdje se korisnici mogu povezivati, nadmetati i dijeliti.

Dostupni sada uz preporučenu maloprodajnu cijenu Lily Klasik 1.990,00 kn i Lily Sport 1.590,00 kn.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.