Biz Tech web portal powered by vidi logo2

18 startup timova u utrci za 550.000 kuna na Zagreb Connectu Istaknuto

18 startup timova u utrci za 550.000 kuna na Zagreb Connectu

Kako je moguće da u godini koja nas je tako iznenadila, baš u inat svemu, hrvatski startupovi postižu svjetske uspjehe? Ima li to veze sa srećom, upornošću, pivotiranjem ili tehnološkim transferom u poduzetništvo? I koliki domaći potencijal tek čeka da bude otkriven? Odgovore donosi sedmi Zagreb Connect.

Situacija ne dopušta fizička okupljanja. Zato vas pozivamo da virtualno ušećete u ZICER i upoznate 18 timova pete Startup Factory generacije. Posljednjih osam tjedana oni su intenzivno radili na razvoju svojih inovativnih tehnoloških proizvoda. I sada su spremni predstaviti se javno. Budite im publika i zaplješćite im snažno s neke svoje odabrane lokacije. Jer natječu se za ukupno 550.000 kuna koje je za najbolje osigurao Grad Zagreb.

O tome što nas na Zagreb Connectu očekuje Frane Šesnić, direktor ZICER-a je rekao: U provedbi Startup Factory programa, kao i u organizaciji Zagreb Connecta prilagodili smo se trenutnoj situaciji. Iako su i edukacije i mentoriranja išli online, zadovoljan sam s napretkom naših razvojnih timova. Sada su spremni za izlazak pred publiku i žiri. Uz pitcheve, pripremili smo i dvije zanimljive panel rasprave. Kroz prvu ćemo razgovarati o izazovima tehnološkog transfera i tome kako je znanost postala neizostavni dio startup kulture. Kroz drugi ćemo pak govoriti o velikim uspjesima hrvatskih startupova u ovim nesigurnim vremenima. Pridružite se virtualno 3.12.

Izrael već godinama sudjeluje na Zagreb Connectu kao zemlja partner. Svi sudionici Startup Factorya imaju priliku da ih izraelski stručnjaci podučavaju i mentoriraju. Cilj nam je nadahnuti svaku osobu da istraži svoj inovativni i poduzetnički potencijal. Registrirajte se za Zagreb Connect, siguran sam da ćete nakon toga dobiti mnogo pozitivnih ideja. - poručuje Ilan Mor, veleposlanik Izraela u Hrvatskoj.

Zagreb Connect se održava 3. prosinca 2020. s početkom u 9:00 sati, a proglašenje najboljih startupova je u 12:30.

Izravni prijenos iz ZICER-a pratite virtualno. Svoje mjesto osigurajte besplatno, prijavom putem web stranice https://zagrebconnect.zicer.hr/

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next