Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Telemach Hrvatska je novi klijent u portfelju agencije Ascanius Media Istaknuto

Telemach Hrvatska je novi klijent u portfelju agencije Ascanius Media

Medijska agencija Ascanius Media potpisala je ugovor o suradnji s kompanijom Telemach Hrvatska, koja i dalje djeluje pod brendom Tele2, jednom od vodećih telekomunikacijskih kompanija u Hrvatskoj.

Tako će medijsko i komunikacijsko planiranje te zakup i provedba kampanja od sada biti u rukama te renomirane medijske agencije.

Telekomunikacije su jedan od ključnih strateških sektora nužnih za funkcioniranje društva, a posebno u neizvjesnim vremenima pod utjecajem globalne pandemije koronavirusa kada je povezanost važnija no ikada. U tom kontekstu, uspješna komunikacija znači jedinstvenu priču brenda u što više komunikacijskih točaka, a analitičan i strateški pristup nužan je za kreativno osmišljavanje kampanja.

Dražen Bračić, direktor Ascanius Medije ovom je prilikom izjavio: „Suradnja s Telemachom Hrvatska nam daje snažan vjetar u leđa i priznanje našem timu. Ponosni smo što nas je prepoznao kao pouzdanog medijskog partnera jer svojim znanjem, iskustvom i alatima možemo pružiti ideje i cjelovita rješenja koja jačaju brend te im omogućiti stvaranje uspješnih kampanja. Veselimo se novim poslovnim izazovima i kreativnim mogućnostima te vjerujemo kako ćemo svojim strateškim i analitičkim pristupom doprinijeti uspješnim rezultatima Telemacha Hrvatska u budućnosti.

Medijska agencija Ascanius Media djeluje, osim u Hrvatskoj, u Sloveniji te Bosni i Hercegovini. U radu s vodećim domaćim i internacionalnim klijentima pruža objedinjene medijske i komunikacijske usluge oglašavanja vjerujući u Science + Art pristup komunikaciji. Vizija agencije je biti najuspješnija agencija za tržišno komuniciranje u regiji i prvi izbor svih partnera u provedbi dugoročnih i kreativnih medijskih projekata i kampanja.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next