Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Citus osvojio zlato i na Tajvanu Istaknuto

Citus osvojio zlato i na Tajvanu

Na međunarodnoj smotri inovacija Inernational Invention and Design EXPO 2016 na Tajvanu, hrvatska tvrtka CITUS je opet osvojila zlatnu medalju za inovaciju C@N PersonRecog – Gender & Age Group Recognition.

Ovaj softverski modul omogućuje prepoznavanje spola i dobne skupine kod ljudi. C@N PersonRecog – Gender & Age Group Recognition, prikuplja informacije u realnom vremenu, bez potrebe za stvaranjem baze podataka snimljenih slika ljudi te u djeliću sekunde, na bazi složenih matematičkih algoritama, izračunava dobnu skupinu te spol osobe. Posebnost ovoga rješenja je i ta što se nigdje ne pohranjuju slike osoba, nego se mjerenje obavlja u realnom vremenu, čime je zajamčena privatnost, anonimnost i sigurnost svake osobe. Zahvaljujući tom pristupu velike su mogućnosti primjene ovog rješenja u svim branšama i industrijama.

„Ova zlatna medalja je lijep i zlatan završetak 2016. godine. Konkurencija na Tajvanu je bila izuzetno jaka. Cijela 2016. godina nam je bila izuzetno dinamična. Započela je zlatno već u mjesecu veljači kada smo osvojili zlatnu medalju u Bangkoku. Ova nagrada rezultat je rada cijelog Citus tima, na koji sam izuzetno ponosan.“, izjavio je Tomislav Bronzin, vlasnik tvrtke Citus.

citus tajvan medalja

PR

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next