Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Lenovo i Juniper Networks objavili globalno partnerstvo Istaknuto

Lenovo i Juniper Networks objavili globalno partnerstvo

Lenovo i Juniper Networks, predvodnik na području mrežnih inovacija, objavili su početak globalnog strateškog partnerstva. U sklopu partnerstva iskoristit će sinergiju svojih proizvoda i tehnologija za izgradnju nove generacije zajedničkih, hiperpovezanih infrastrukturnih riješenja za velike podatkovne centre korporativnih klijenata i klijenata usmjerenih na internet poslovanje.

Ova suradnja odražava zajedničku predanost pružanju jednostavnih, prilagodljivih riješenja visokih performansi koja će kupcu omogućiti veću brzinu obrađivanja podataka sa smanjenim operativnim troškovovima.

Uz opsežan potrfelj x86 servera i switch-eva, Lenovo se nalazi na čelu kompanija koje u svojoj ponudi obuhvaćaju povezana i softverski definirana rješenja. Juniper je tržišni lider u mrežnim inovacijama s bogatim portfeljem koji obuhvaća rutere, switch-eve, softver za upravljanje mrežama, proizvode za mrežnu sigurnost i softverski definiranu mrežnu tehnologiju. Očekuje se da će ovo partnerstvo omogućiti klijentima korištenje stručnosti tvrtke Juniper na području mreža i pouzdanih x86 servera i mrežnog pristupa koje nudi tvrtka Lenovo kako bi stvorili skalabilnu i jednostavnu infrastrukturu za njihove podatkovne centre.

Ovim partnerstvom klijenti će biti u mogućnosti kupiti široki portfelj mrežnih proizvoda tvrtke Juniper izravno od tvrtke Lenovo radi lakše nabave kao i zbog konsolidirane podrške.

Uz razdvajanje hardvera i softvera u podatkovnim centrima ove dvije tvrtke planiraju donijeti otvorena i fleksibilna riješenja na tržište, koristeći se modelom ONIE - okruženje otvorene mrežne instalacije (Open Network Install Environment).
Vodeći računa o korisničkoj potrebi za brzom opskrbom i jednostavnom administracijom, obje tvrtke očekuju suradnju koja će ponuditi jednostavnije upravljanje u podatkovnom centru spajajući Lenovo xClarity upravljački softver i softvere tvrtke Juniper Network Director i Contrail SDN.

Osim toga, ove dvije tvrtke planiraju surađivati na primjeni go to market strategije diljem svijeta ciljajući poslovne korisnike, pružatelje usluga, distribucijske centre kao i sistem integratore, te imaju u cilju razvijanje zajedničkih join-to-market planova.

„Partnerstvo s tvrtkom Lenovo omogućuje tvrtki Juniper unaprijeđenje strategije kako bi pružila sveobuhvatna rješenja za široki spektar podatkovnih centara, od srednjeg poduzetništva do privatnih cloud korisnika i korisnika koji rade s velikom količinom podataka. Uzbuđeni smo zbog suradnje s tvrtkom Lenovo što će nam omogućiti iskorištavanje punog potencijala našeg IP-mrežnog portfelja koji se bazira na JunosOS and Contrail platformama, kako bismo omogućili najnoviju generaciju povezanih i hiper-povezanih rješenja, kao i rješenja za korisnike koji rade s velikim količinama podataka, i to ne samo na kineskom tržištu nego i globalno.” - izjavio je Rami Rahim, glavni izvršni direktor tvrtke Juniper Networks.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next