Logo
Ispiši ovu stranicu

Zašto se prijaviti na Job Fair Meetup? Istaknuto

Zašto se prijaviti na Job Fair Meetup?

Zašto je korisno predati svoj životopis u Job Fair bazu i rezervirati mjesto na talku, radionici, networkingu ili panel raspravi?

Job Fair Meetup na jednom mjestu okuplja vrhunska tehnološka poduzeća i uspješne studente s ciljem upoznavanja i razmjene znanja. Upravo zato Fakultet elektrotehnike i računarstva te Klub studenata elektrotehnike i ovu godinu ostaju karijernim epicentrima na kojima će se od 19. do 23. listopada 2020. godine održati Job Fair Meetup.

Raznovrsne teme i sadržaji

FER i KSET kao dva ovogodišnja žarišta karijernih prilika uz lov na karijere u nude umrežavanje, razmjenu znanja i iskustava te stjecanje novih vještine putem talkova, radionica, panel rasprava i networkinga. Tijekom 5 tematski različita dana, koji se protežu od automatike i energetike do informacijskih, komunikacijskih i razvojnih tehnologija, svi posjetitelji moći će pronaći temu za razgovor te razmjenu znanja i iskustva. Detaljne rasporede podijeljene po danima možete pronaći na stranicama Blog ili Sudionici službene Job Fair Meetup stranice. Osim uživo, program u KSET-u moći će se pratiti i na službenom Job Fair YouTube kanalu.

CV od trostrukog značenja

Životopis je korisno predati u bazu životopisa jer njoj imaju pristup sva poduzeća koja sudjeluju na Meetupu. Nakon što se preda CV u bazu, dobiva se jedinstveni QR kod koji služi kao ulaznica na događaj, ali i kao posjetnica koju poduzeća mogu skenirati i tako posebno označiti zanimljive studente u bazi životopisa što povećava vidljivost studentima koji su se istaknuli. Bez obzira dolazite li na Meetupu ili ga planirate pratiti na YouTube kanalu, preporuka je CV predati u bazu.

40 razloga za prijavu

Na Job Fair Meetup dolazi 40 poduzeća, vrsni majstori svojih područja koji traže pojačanje u svojem timu. Predstavnike poduzeća možete direktno pitati specifična pitanja u vezi otvorenih pozicija te detalje o tehnologijama i tako pronaći idealnog budućeg poslodavca.

Talkovi, radionice i panel rasprave

Svaki dan u KSET-u moći će se poslušati šest talkova iz tri kategorije: Into My Day, Deep Dive i New Tech On The Block te tako saznati više o pojedinom poduzeću. Također, radionice na FER-u su odlična prilika za usvojiti specifične vještine za ovladavanje određenom tehnologijom, dok na panel raspravama možete poslušati mišljenja znanstvenika iz akademske zajednice, predstavnika poduzeća i studenata o aktualnim temama iz svijeta tehnologije.

Opušteno umrežavanje uz poklone

Nakon svake radionice ili bloka talkova, održat će se runda networkinga tijekom kojeg će se uz hranu iz Rougemarina i pića iz KSET-a, u opuštenoj atmosferi moći upoznati studenti i predstavnici poduzeća, a uz razgovor na temu o zapošljavanju potencijalnih kolega, poduzeća često poklanjaju i svoje promotivne materijale.

Nasmijte se do suza uz hot talk

Na zadnjem danu Job Fair Meetupa održat će se posebna vrsta intervjua, hot talk, čiji je hrabri sudionik Luka Abrus, partner i suosnivač agencije FIVE. Za Luku su pripremljena zanimljiva pitanja iz formalne i neformalne životne sfere koja će po zanimljivosti gradirati jednako kao i ljutina umaka iz Volim ljuto koju će trebati probati prije nego odgovori na dobiveno pitanje. Luka inače ne voli apsolutna ništa ljuto tako da će ga biti zanimljivo gledati dok sudjeluje u ovom izazovnom intervjuu.

Prijavite se na #jobfairmeetup

Sveukupno, na Job Fair Meetupu unutar pet dana događaja očekujemo 30 talkova, 21 blok networkinga, 11 radionica, 4 panel rasprave i 1 hot talk. Prijaviti se možete i dalje na Job Fair Meetup ispunjavanjem baze životopisa i rezervacijom mjesta na željenom talku, radionici, panel raspravi ili networkingu!

Job Fair Meetup organizira se u skladu s trenutno važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite, a sve sudionike pozivamo na odgovorno ponašanje koje uključuje obavezno nošenje zaštitnih maski za lice.
Za više informacija pratite Job Fair Meetup internetsku stranicu, Facebook stranicu, Instagram profil i YouTube kanal. Job Fair Meetup organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.