Logo
Ispiši ovu stranicu

Siemens već 130 godina prisutan u Hrvatskoj Istaknuto

Siemens već 130 godina prisutan u Hrvatskoj

Siemens je u Muzeju suvremene umjetnosti proslavio 130 godina Siemensa u Hrvatskoj u društvu četiristotinjak poslovnih partnera i suradnika. Bila je to i prilika za proslavu dvjestote obljetnice rođenja Wernera von Siemensa, utemeljitelja ove tvrtke predvodnice na području elektrifikacije, automatizacije i digitalizacije, koja danas posluje u više od 200 zemalja svijeta.

 

Na početku događanja prisutnima su se obratili izaslanik predsjednice Republike Hrvatske Marko Jurčič i predsjednik uprave Siemensa Hrvatska Mladen Fogec, koji je istaknuo: "U ovom dugom razdoblju partnerstvo Siemensa i domaćeg gospodarstva iznjedrilo je mnogo uspješnih projekata te rezultiralo novim vrijednostima za naše korisnike, pojedince i društvo u cjelini. Na to smo posebno ponosni, ali i na naš put od inventivnosti do ingenioznosti. Upravo taj pojam najbolje dočarava to što nas u Siemensu pokreće."

Mladen Fogec i Marko Jurčić
Gosti su tijekom večeri uživali u glazbenim točkama, kao i u prigodnoj interaktivnoj izložbi Siemensove opreme, čiji cilj je bio predstaviti nov koncept i slogan tvrtke - "Ingenuity for life". Novim konceptom želi se označiti spoj tehnologije i svrhe te istaknuti Siemensove vrijednosti: znanje, inovacije, pouzdanost i odgovornost.

SIEMENS opremaJPG

PR

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.