Logo
Ispiši ovu stranicu

Vertiv Environet Alert je novo rješenje za nadzor podatkovnih centara Istaknuto

Vertiv Environet Alert je novo rješenje za nadzor podatkovnih centara

Globalni dobavljač kritične digitalne infrastrukture i rješenja za kontinuitet poslovanja Vertiv, predstavio je Vertiv Environet Alert, novi softver koji omogućuje nadzor infrastrukture i upravljanje na razini poduzeća za manje podatkovne centre i edge postrojenja.

Vertiv Environet Alert cjenovno je pristupačan i jednostavan za uporabu, a također uklanja dvije najčešće prepreke za uporabu alata za nadzor i upravljanje u takvim vrstama okruženja te je dostupan i na globalnoj razini.

Vertiv Environet Alert omogućuje nadzor kritičnih infrastrukturnih sustava u stvarnom vremenu i pravovremeno alarmira odgovarajuće osoblje u slučaju da su sustavi u opasnosti. Softver okuplja podatke iz raznih izvora na jednom mjestu s novim, modernim i intuitivnim korisničkim sučeljem koje pruža preglednost i pristup podacima. Također, korisnici mogu prilagoditi podatkovne točke koje se nadziru i izvješćuju, kako bi fokus bio na onome što je potrebno za najučinkovitiju zaštitu i optimizaciju njihovog poslovanja.

Vertiv Environet Alert

„Nadzor namjenski izgrađenih podatkovnih centara ključan je za uvid u vidljivost operacija i smanjenje rizika i troškova. Dosad, mali broj rješenja imao je mogućnost ekonomski se prilagoditi operacijam manjeg obujma. Vertiv Environet Alert pruža potrebnu funkcionalnost za održavanje povezanosti s kritičnom infrastrukturom i osiguravanje potrebnog kontinuiteta poslovanja za mala i srednja poduzeća.“, rekao je Mike O'Keffee, izvršni potpredsjednik za servisna i softverska rješenja, Vertiv.

Vertiv Environet Alert pruža vrhunske mogućnosti nadzora, alarmiranja, kretanja i organiziranja podataka za tvrtke koje su strukturirane vertikalno kao što su zdravstvo, financijski sektor, vlada, obrazovanje i druge industrije koje se oslanjaju na manje podatkovne centre i edge postrojenja. Kompatibilan je sa Simple Network Management Protocol (SNMP) uređajima i integrira se putem objavljenog aplikacijskog programskog sučelja (API) s drugim alatima za upravljanje mrežama, softverom za upravljanje infrastrukturom podataka (DCIM) i sustavima za upravljanje zgradama. Na ovaj način omogućuje se cjelovit pregled mrežnih operacija i pojednostavljuje se upravljanje tim sustavima.

Za više informacija o Vertiv Environet Alert i cijelom portfelju Vertiv rješenja za praćenje i upravljanje infrastrukturom posjetite Vertiv.com

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.