Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Vertiv Environet Alert je novo rješenje za nadzor podatkovnih centara Istaknuto

Vertiv Environet Alert je novo rješenje za nadzor podatkovnih centara

Globalni dobavljač kritične digitalne infrastrukture i rješenja za kontinuitet poslovanja Vertiv, predstavio je Vertiv Environet Alert, novi softver koji omogućuje nadzor infrastrukture i upravljanje na razini poduzeća za manje podatkovne centre i edge postrojenja.

Vertiv Environet Alert cjenovno je pristupačan i jednostavan za uporabu, a također uklanja dvije najčešće prepreke za uporabu alata za nadzor i upravljanje u takvim vrstama okruženja te je dostupan i na globalnoj razini.

Vertiv Environet Alert omogućuje nadzor kritičnih infrastrukturnih sustava u stvarnom vremenu i pravovremeno alarmira odgovarajuće osoblje u slučaju da su sustavi u opasnosti. Softver okuplja podatke iz raznih izvora na jednom mjestu s novim, modernim i intuitivnim korisničkim sučeljem koje pruža preglednost i pristup podacima. Također, korisnici mogu prilagoditi podatkovne točke koje se nadziru i izvješćuju, kako bi fokus bio na onome što je potrebno za najučinkovitiju zaštitu i optimizaciju njihovog poslovanja.

Vertiv Environet Alert

„Nadzor namjenski izgrađenih podatkovnih centara ključan je za uvid u vidljivost operacija i smanjenje rizika i troškova. Dosad, mali broj rješenja imao je mogućnost ekonomski se prilagoditi operacijam manjeg obujma. Vertiv Environet Alert pruža potrebnu funkcionalnost za održavanje povezanosti s kritičnom infrastrukturom i osiguravanje potrebnog kontinuiteta poslovanja za mala i srednja poduzeća.“, rekao je Mike O'Keffee, izvršni potpredsjednik za servisna i softverska rješenja, Vertiv.

Vertiv Environet Alert pruža vrhunske mogućnosti nadzora, alarmiranja, kretanja i organiziranja podataka za tvrtke koje su strukturirane vertikalno kao što su zdravstvo, financijski sektor, vlada, obrazovanje i druge industrije koje se oslanjaju na manje podatkovne centre i edge postrojenja. Kompatibilan je sa Simple Network Management Protocol (SNMP) uređajima i integrira se putem objavljenog aplikacijskog programskog sučelja (API) s drugim alatima za upravljanje mrežama, softverom za upravljanje infrastrukturom podataka (DCIM) i sustavima za upravljanje zgradama. Na ovaj način omogućuje se cjelovit pregled mrežnih operacija i pojednostavljuje se upravljanje tim sustavima.

Za više informacija o Vertiv Environet Alert i cijelom portfelju Vertiv rješenja za praćenje i upravljanje infrastrukturom posjetite Vertiv.com

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next